Kunstgras

Voor kunstgras ben je bij GroenRijk Tilburg aan het juiste adres. Wij verkopen topkwaliteit kunstgras van het merk Noach, dat nauwelijks van echt te onderscheiden is. Ontdek de voordelen van ons mooie kunstgras en kom snel eens bij ons langs!

Voordelen van kunstgras

Kunstgras had vroeger geen goede naam en daarom zijn sommige mensen nog steeds wat huiverig om over te stappen. Vroeger was kunstgras namelijk erg stroef en hard en bij warm weer kwam er een vieze plasticgeur vanaf. Niet wat je wilt natuurlijk! Tegenwoordig zijn we al veel verder met de ontwikkeling van kunstgras en je kunt nu vooral genieten van de voordelen:

  • Het grootste voordeel is natuurlijk dat kunstgras geen onderhoud kost. Je kiest bij aankoop de gewenste lengte.
  • Tegenwoordig wordt natuurlijk gras als voorbeeld genomen voor kunstgras en dit is zeker terug te zien. De grasmatten zijn soms nauwelijks van echt te onderscheiden. Bij het kunstgras van Noach wordt bijvoorbeeld een bruine onderlaag aangebracht. Deze laag is ook zichtbaar bij echt gras, dus dit maakt het al veel realistischer. Ook de combinaties groentinten en graslengten worden precies nagemaakt.
  • De materialen waar kunstgras van wordt gemaakt zijn huidvriendelijk en het gras is erg stevig.
  • Het gras voelt altijd lekker koel aan, ook tijdens warme dagen. De grassprieten zijn ook een stuk zachter geworden, waardoor je nu heerlijk op het gras kunt gaan liggen.

Genoeg redenen dus om jouw echte grasmat te vervangen door kunstgras. Of misschien heb je een balkon, dan is kunstgras ook de ideale manier om het geheel wat groener te maken.

Prijzen kunstgras

Bij GroenRijk Tilburg koop je Sansiro kunstgras van Noach in diverse lengtes. Dit kunstgras heeft een hoge dichtheid en je kunt nu gratis een monsterstukje op komen halen in ons tuincentrum! Dit zijn de prijzen van ons kunstgras:

  • Sansiro 20 mm € 24,95 per m2
  • Sansiro 30 mm € 29,95 per m2

LET OP: als je meer dan 10 m2 kunstgras koopt, krijg je nu 20% korting!
 

Kunstgras van Homeland

  • Homeland 40 mm € 29,95 per m² bij afname < 20 m
  • ​Homeland 40 mm € 24,95 per m² bij afname > 20 m

Kunstgras leggen

Zelf kunstgras leggen is eenvoudig, maar het is wel belangrijk dat dit goed gebeurt. Het is bijvoorbeeld essentieel dat de ondergrond goed water afvoert. En wanneer je kunstgras op een natuurlijke ondergrond legt, moet deze mooi egaal zijn. Het is verder erg belangrijk dat je onder het kunstgras een geotextiel onderdoek legt, dit zorgt namelijk voor extra stabilisatie bij het betreden van het kunstgras. Zo voorkom je verzakkingen. Leg kunstgras altijd zo neer dat je tegen de vezelrichting inkijkt en rol het zo uit dat je aan het eind 2 á 3 cm overhoudt. Dit kun je aan het eind wegsnijden.

Vragen over ons kunstgras? Kom langs in Tilburg!

Heb je nog vragen over de aankoop of aanleg van ons kunstgras of kies je toch liever voor echt graszoden? Kom dan gerust eens bij ons langs. Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder. Neem ook gelijk een kijkje op de andere afdelingen van ons uitgebreide tuincentrum in Tilburg!

 

GroenRijk Tilburg
Stokhasseltlaan 39
5049 TB Tilburg

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet