Hondenwasstraat

Op zoek naar een hondenwasstraat in de regio Tilburg? In ons tuincentrum kun je jouw hond wassen! Heb je net je viervoeter laten uitrazen in het bos of park en zit er nu een dampende natte, vieze hond achterin de auto? Die wil je natuurlijk niet in je schone huis hebben. Gelukkig heeft GroenRijk Tilburg een handige hondenwasstraat. Je neemt je hond mee naar ons tuincentrum en zet hem in de dogwash. Kortom thuis geen rommel of viezigheid om op te ruimen, dat is toch fijn? 

Honden wassen in de dogwash

Voordat je begint met het wassen van je hond is het aan te raden de hond eerst heel goed te borstelen. Zo haal je de ergste losse haren, klitten en viezigheid uit de vacht. Vervolgens zet je de hond in de dogwash en begin je met spoelen, gebruik daarbij de flexibele doucheslang waarmee je handig om de hond heen kunt werken.

Na een paar minuten is het tijd voor de hondenshampoo, welke zich automatisch mengt met het water. Kortom water en shampoo komt samen uit de douchekop, super handig! Even goed inmasseren, dat wordt zeker gewaardeerd door jouw hond. Als de shampoo goed ingetrokken is kies dan met een simpele klik voor spoelen. Vervolgens maken we gebruik van de conditioner, spoelen het weer uit en proberen de anti-vlooien shampoo, waarna we het hondenwasprogramma afsluiten met de föhn. De tijdsduur is afhankelijk van het formaat van je hond maar zal tussen de 10 en 15 minuten liggen. Als het klusje geklaard is en jouw hond weer glimt wil je dan nog even achterom kijken zodat de dogwash weer klaar is voor de volgende klant?

Let wel, te vaak wassen is voor geen enkele hond goed. Een hond heeft van nature een beschermlaag op zijn huid zitten en als wij die met veel wasbeurten aantasten dan bedreigen we deze beschermlaag. Met één tot vijf wasbeurten per jaar en zo nu en dan een goede borstelbeurt kom je een heel eind voor een goede verzorging van de vacht van je hond.

Demonstratie van onze hondenwasstraat

Tarief van onze hondenwasstraat

Je kunt je hond al wassen vanaf € 3,- er zitten verschillende programma's in onze dogwash. Zo kun je kiezen uit:

  • Gewone hondenshampoo of shampoo tegen vlooien & teken
  • Wel of geen conditioner
  • Föhnen lage stand of hoge stand (voor kleine honden de lage stand en voor grote honden de hoge stand)

Het programma bepaal jezelf! Betalen kan alleen contant met muntgeld, wisselen kunnen wij uiteraard voor je doen.

Hondenwasstraat GroenRijk Tilburg

Actie: Dogwash Happy Hours!

Iedere zaterdagochtend is het bij GroenRijk Tilburg Happy hours in de hondenwasstraat! We verdubbelen je inworp tussen 9 en 12 uur, 10 minuten wassen voor de prijs van 5 minuten, kortom jouw viervoeter is er weer klaar voor om geknuffeld te worden door het hele gezin!

Actie happy hours hondenwasstraat GroenRijk Tilburg

Openingstijden van de hondenwasstraat

Je kunt je hond altijd bij ons wassen, alle benodigdheden zitten in de dogwash. De dogwash heeft dezelfde openingstijden als ons tuincentrum. Wil je toch je hond thuis zelf wassen maar heb je daarvoor hondenshampoo of conditioner nodig? Dan kun je terecht in onze dierenwinkel! De dierenspecialisten in ons tuincentrum helpen je graag bij de keuze van de juiste producten voor jouw hond.

Plan uw route naar de Dogwash!

GroenRijk Tilburg
Stokhasseltlaan 39
5049 TB Tilburg
Telefoonnummer: 013 455 0860

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel Tilburg

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet