Hondenwasstraat

Opzoek naar een hondenwasstraat in de regio Tilburg? In ons tuincentrum kunt u uw hond wassen! Heeft u net uw viervoeter laten uitrazen in het bos of park en zit er nu een dampende natte, vieze hond bij u achterin? Die wilt u natuurlijk niet in uw schone huis hebben. Gelukkig heeft GroenRijk Tilburg een handige hondenwasstraat. U neemt uw hond mee naar ons tuincentrum en zet hem in de dogwash. Kortom thuis geen rommel of viezigheid om op te ruimen, dat is toch fijn? 

Honden wassen in de dogwash

Voordat u begint met het wassen van uw hond is het aan te raden de hond eerst heel goed te borstelen. Zo haalt u de ergste losse haren, klitten en viezigheid uit de vacht. Vervolgens zet u de hond in de dogwash en begint u met spoelen, gebruik daarbij de flexibele doucheslang waarmee u handig om uw hond heen kunt werken.

Na een paar minuten is het tijd voor de hondenshampoo, welke zich automatisch mengt met het water. Kortom water en shampoo komt samen uit de douchekop, super handig! Even goed inmasseren, dat wordt zeker gewaardeerd door uw hond. Als de shampoo goed ingetrokken is kies dan met een simpele klik voor spoelen. Vervolgens maken we gebruik van de conditioner, spoelen het weer uit en proberen de anti-vlooien shampoo, waarna we het hondenwasprogramma afsluiten met de föhn. De tijdsduur is afhankelijk van het formaat van uw hond maar zal tussen de 10 en 15 minuten liggen. Als het klusje geklaard is en uw hond weer glimt wilt u dan nog even achterom kijken zodat de dogwash weer klaar is voor de volgende klant?

Let wel, te vaak wassen is voor geen enkele hond goed. Een hond heeft van nature een beschermlaag op zijn huid zitten en als wij die met veel wasbeurten aantasten dan bedreigen we deze beschermlaag. Met één tot vijf wasbeurten per jaar en zo nu en dan een goede borstelbeurt komt u een heel eind voor een goede verzorging van de vacht van uw hond.

Demostratie van onze hondenwasstraat

Tarief van onze hondenwasstraat

U kunt uw hond al wassen vanaf € 3,- er zitten verschillende programma's in onze dogwash. Zo kunt u kiezen uit:

  • Gewone hondenshampoo of shampoo tegen vlooien & teken
  • Wel of geen conditioner
  • Fohnen lage stand of hoge stand (voor kleine honden de lage stand en voor grote honden de hoge stand)

Het programma bepaalt u zelf! Betalen kan alleen contant met muntgeld, wisselen kunnen wij uiteraard voor u doen.

Hondenwasstraat GroenRijk Tilburg

Actie: Dogwash Happy Hours!

Iedere zaterdagochtend is het bij GroenRijk Tilburg Happy hours in de hondenwasstraat! We verdubbelen je inworp tussen 9 en 12 uur, 10 minuten wassen voor de prijs van 5 minuten, kortom uw viervoeter is er weer klaar voor om geknuffeld te worden door het hele gezin!

Actie happy hours hondenwasstraat GroenRijk Tilburg

Openingstijden van de hondenwasstraat

U kunt uw hond altijd bij ons wassen, alle benodigdheden zitten in de dogwash. De dogwash heeft de zelfde openingstijden als ons tuincentrum. Wilt u toch uw hond thuis zelf wassen maar heeft u nog hondenshampoo of conditioner nodig? Daarvoor kunt u terecht in onze dierenwinkel! De dieren specialisten in ons tuincentrum helpen u graag bij de keuze van de juiste producten voor uw hond.

Plan uw route naar de Dogwash!

GroenRijk Tilburg
Stokhasseltlaan 39
5049 TB Tilburg
Telefoonnummer: 013 455 0860

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg