Workshops

Voor een leuke workshop kan je goed terecht in ons tuincentrum in Tilburg. Een workshop in ons tuincentrum is ideaal als je met vrienden of familieleden een gezellige middag wilt beleven. Na afloop van de workshop ben je sowieso geïnspireerd en heb je wellicht een nieuwe hobby gevonden. De workshops in ons tuincentrum zijn divers. Zo zit er altijd een workshop tussen die bij jouw wensen past.

  • Bloemschik workshops (momenteel worden er geen bloemschik workshops gegeven.)
  • Barbecue workshops
  • Kinder workshops

We vertellen je graag meer over ons workshop aanbod, vraag er naar in ons tuincentrum. Voor een actueel overzicht raden we u aan onze activiteiten pagina te bekijken! 

Bloemschik workshop in Tilburg

(Momenteel worden er geen bloemschik workshops gegeven.)

Lijkt het je ook zo leuk om creatief aan de slag te gaan met groen en bloem dan is een workshop bloemschikken bij GroenRijk Tilburg echt iets voor jou! Niet voor niks is deze workshop zeer populair, wie houdt er nou niet van mooie bloemen in huis? Om die reden keert deze workshop regelmatig terug in ons programma. Samen met onze bloemistes maak je een mooi bloemstuk, dat je na afloop mee naar huis neemt. Afhankelijk van de tijd van het jaar, krijgt de bloemschik workshop een thema. Denk aan thema's als: Pasen, Herfst en Kerst.

Wij bieden de mogelijkheid voor een gezellige avond op onze locatie. De workshop is een originele en creatieve manier om samen met familie, vrienden of collega’s aan de slag te gaan. Je kunt je individueel of met z’n tweeën opgeven. Wil je met een groep komen? Neem dan contact met ons op we kunnen dan in overleg de inhoud van de workshop samenstellen. We werken uiteraard altijd met creatieve materialen, ondergronden, accessoires die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen. De bloemen komen natuurlijk vers van de veiling.

Kortom : Je gaat altijd met een mooi eindresultaat naar huis! De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig. Tijdens de workshop word je voorzien van een hapje en een drankje. Ben je enthousiast? Wacht zeker niet te lang met reserveren want er zijn slechts een beperkt aantal plekken per workshop beschikbaar. 

Workshop bloemschikken Lente groenrijk Tilburg Workshop bloemschikken Herfst Tilburg Workshop bloemschikken Kerst tuincentrum Tilburg  

Barbecue workshops

Wat is er lekkerder dan op een heerlijke lente- zomeravond de barbecue aan te steken? Nog mooier is het als je meer kunt dan slechts de worstjes klaar te maken, toch?  Tijdens een barbecue workshop in ons tuincentrum leer jij alle fijne kneepjes van het barbecue vak. In ons tuincentrum vinden regelmatig Weber barbecue workshops plaats daarbij is een chef van de Weber Grill Academy aanwezig. Er is veel meer mogelijk op de barbecue dan je denkt. Maar deze middag is niet alleen leerzaam. Je maakt samen met de barbecue chef tevens een heerlijke maaltijd die je na afloop samen kunt opeten. Deze barbecue workshop van Weber staat dus garant voor een gezellige BBQ middag! Ben je na deze workshop overtuigd geraakt van de Weber barbecue en wil je er één aanschaffen? In ons tuincentrum te Tilburg staan diverse barbecue modellen voor je klaar. Met de fijne kneepjes die je zult leren kun je deze zomer zeker indruk maken bij je familie, vrienden én natuurlijk bij al je buren.

Workshops voor groepen

Wil je met een groep een barbecue of bloemschik workshop volgen? We kunnen op aanvraag ook workshops op locatie geven.  Afhankelijk van de wensen kunnen we de BBQ of bloemschik workshop dan inrichten op beginners of juist voor gevorderden.  Meer weten over een workshops voor groepen? Neem gerust contact op! 

Workshop online reserveren?

Naast het reserveren aan onze service balie in het tuincentrum is het mogelijk dit online te doen via onze webshop. Ga naar: Tickets en reserveer direct één van de actieve workshops!

Bezoek ons tuincentrum in Tilburg met al uw workshop gerelateerde vragen:

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet