Lunchroom de Proeftuin

Opzoek naar een lunchroom in Tilburg? Kom dan gezellig naar lunchroom de Proeftuin gevestigd tussen het groen van GroenRijk Tilburg!

2015 openingsjaar van Lunchroom de Proeftuin

Sinds de nieuwbouw van 2015 hebben we ook een mooie horeca afdeling (lunchroom De Proeftuin) waar u terecht kunt voor:

 • Een heerlijk kopje (versgemalen) koffie.
 • Thee van Simon Lévelt.
 • Gebak en ander lekkernij.
 • Vers belegde broodjes, elke maand hebben we een broodje van de maand voor slechts € 4,95.
 • High tea's € 19,90 per persoon, gelieve deze minimaal 2 dagen van te voren te reserveren.
 • Klassiek ontbijt voor € 2,95 of verwenontbijt voor € 4,95.

De lunch levert u voedingsstoffen en energie om de middag goed door te komen. Brood is de basis, dus heerlijk brood mag niet ontbreken wanneer u bij ons voor een lunch of High Tea komt. Lekkere en gezonde broodjes eten dat kan bij GroenRijk Tilburg. Een broodje zalm, roombrie of misschien tonijnsalade? Wij serveren diverse luxe belegde broodjes, voor ieder wat wils. Loopt het water u al in de mond? Kom gezellig lunchen bij GroenRijk!

Lunchroom met kinderen in Tilburg

Onze lunchroom is zeer geschikt om met kinderen te bezoeken. Wij hebben onder andere een speelhoek met een houtenkeukentje en speeltoestel! Dus u kunt rustig koffie of thee drinken terwijl uw kind zich vermaakt in de speelhoek. Daarnaast is een bezoek aan ons tuincentrum ook een leuk dagje uit met de kinderen, we organiseren regelmatig activiteiten voor de kinderen zoals: vaderdag cadeautjes maken, moederdag cadeautjes maken, kinderworkshops bloemschikken, paaseieren zoeken, paaseieren schilderen, carnavalsmaskers maken en meer!

Wilt u weten wanneer er weer activiteiten voor kinderen georganiseerd worden? Hou onze activiteiten pagina dan goed in de gaten.

Nieuw Simon Lévelt thee in onze lunchroom

Wij schenken in onze Proeftuin de lekkere en bijzondere thee van Simon Lévelt. Deze fairtrade thee bestaat al bijna 200 jaar en is ooit begonnen in een winkeltje in Amsterdam. Nu 2 eeuwen later is het merk uitgegroeid tot een zeer gewardeerd merk van koffie en thee. Heeft u een thee van Simon Lévelt geproeft in onze lunchroom die u smaakt? Ze zijn per zak verkrijgbaar vanaf €4,95. De smaken welke u bij ons kunt proberen:

 • Earl Grey
 • Engelse Melange
 • Rooibos
 • Rooibos Orange
 • Aloë Vera green
 • Lemon grass

Openingstijden lunchroom de Proeftuin in Tilburg

De dames van onze lunchroom helpen u graag verder, op doordeweeks dagen is de proeftuin geopend tot 17:30 uur en in het weekend tot 17:00 uur. Probeer ons gezellige tuincafe uit! Even snel een bakje koffie doen? Of ontspannen lunchen met de kinderen in een GroenRijke omgeving? 

Wij ontvangen u graag.

Bekijk de volledige kaart!

    Patricia lunchroom de Proeftuin GroenRijk Tilburg     

Patricia                      Nomy                        Ursula                  Rosalie

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg