Lunchroom de Proeftuin

Update 14 oktober:

De Proeftuin zal vanaf 15 oktober weer gesloten zijn tot nader order, in lijn met het landelijke beleid.

- Er kunnen vanaf nu geen nieuwe Social Deals meer gekocht worden.
- De reeds gekochte bonnen blijven geldig, hier zullen wij na opening van de Proeftuin op terug komen.
- Houd de website van Social Deal over een maand in de gaten voor meer informatie. Alleen daar kun je reserveren voor Social Deal acties.
- Wij adviseren om een print screen of printje te maken van de gekochte voucher, mocht er iets veranderen in het systeem van Social Deal.

We zien jullie na de heropening van de Proeftuin t.z.t. graag weer terug, het tuincentrum zal wel open blijven met de genoemde coronamaatregelen. We houden jullie op de hoogte van eventuele veranderingen. Zorg goed voor elkaar!


 

Opzoek naar een lunchroom in Tilburg? Kom dan gezellig naar lunchroom de Proeftuin gevestigd tussen het groen van GroenRijk Tilburg!

Lunchroom de Proeftuin

We hebben in ons tuincentrum ook een mooie horeca afdeling (lunchroom De Proeftuin) waar je terecht kunt voor:

 • Een heerlijk kopje (versgemalen) koffie van Beans & Bites
 • Thee van Simon Lévelt
 • Gebak en ander lekkernij
 • Ruime keuze vers belegde broodjes.
 • High tea's € 14,95 per persoon, gelieve deze minimaal 2 dagen van te voren te reserveren
 • Klassiek ontbijt voor € 3,25

De lunch levert je voedingsstoffen en energie om de middag goed door te komen. Brood is de basis, dus heerlijk brood mag niet ontbreken wanneer je bij ons voor een lunch of High Tea komt. Lekkere en gezonde broodjes eten van Bakkerij Floor van Lieshout dat kan bij GroenRijk Tilburg. Een broodje zalm, roombrie of misschien tonijnsalade? Wij serveren diverse luxe belegde broodjes, voor ieder wat wils. Het aanbod op de kaart wisselt regelmatig, zo geniet je het hele jaar door van een verrassende lunch. Loopt het water je al in de mond? Kom gezellig lunchen bij GroenRijk.

Lunchroom met kinderen in Tilburg

Onze lunchroom is zeer geschikt om met kinderen te bezoeken. Wij hebben onder andere een speelhoek met een houtenkeukentje en speeltoestel! Dus je kunt rustig koffie of thee drinken terwijl jouw kind zich vermaakt in de speelhoek. Daarnaast is een bezoek aan ons tuincentrum ook een leuk dagje uit met de kinderen, we organiseren regelmatig activiteiten voor de kinderen zoals: vaderdag cadeautjes maken, moederdag cadeautjes maken, kinderworkshops bloemschikken, paaseieren zoeken, paaseieren schilderen en meer.

We hebben nog enkele specials voor de kids op de nieuwe menukaart. Zo kunnen ze smullen van een kindertosti of 2 sneetjes casino wit met jam en/of chocoladepasta of met 2 knakworsten.Tevens een leuke optie is het knutselpotje voor kids bestaande uit een snoepzak, caprisun, kleurplaat en kleurpotloden. Lekker en vermakelijk in één!

Wil je weten wanneer er weer activiteiten voor kinderen georganiseerd worden? Hou onze activiteiten pagina dan goed in de gaten.

Simon Lévelt thee in onze lunchroom

Wij schenken in onze Proeftuin de lekkere en bijzondere thee van Simon Lévelt. Deze fairtrade thee bestaat al bijna 200 jaar en is ooit begonnen in een winkeltje in Amsterdam. Nu 2 eeuwen later is het merk uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd merk van koffie en thee. Heb je een thee van Simon Lévelt geproefd in onze lunchroom die je smaakt? Ze zijn per zak verkrijgbaar vanaf € 4,95. Wij hebben de volgende smaken in ons assortiment:

 • Earl Grey
 • Engelse Melange
 • Rooibos
 • Honing mango citroen
 • Sterrenmix
 • Bosfruit
 • Groene thee
 • Lemon grass

Nieuw: gluten- en lactose vrij gebak

Goed nieuws! We hebben nu ook gluten- en lactose vrij gebak van Floor van Lieshout in de Proeftuin. In vier lekkere smaken: aardbei, perzik, bosbes en chocolade voor € 4,25 per gebakje. Omdat we hier weinig voorraad van hebben vragen we of je van tevoren belt naar: 013-4550860 zodat we het gebak tijdig uit de vriezer kunnen halen. En zo vers mogelijk kunnen serveren. Welke smaak wil jij proberen? 

Openingstijden lunchroom de Proeftuin in Tilburg

De dames van onze lunchroom helpen je graag verder, op doordeweekse dagen is de proeftuin geopend tot 17:30 uur en in het weekend tot 17:00 uur. Probeer ons gezellige tuincafe uit! Even snel een bakje koffie doen? Of ontspannen lunchen met de kinderen in een GroenRijke omgeving? 

Tot snel!

Bekijk de volledige kaart!

    Patricia lunchroom de Proeftuin GroenRijk Tilburg      

Patricia                         Ursula                 

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg