Lunchroom de Proeftuin

De Proeftuin is weer geopend volgens de reguliere tijden

Goed nieuws! De Proeftuin zal vanaf 2 juni weer open zijn. We zijn achter de schermen druk bezig zodat we jullie weer met alle plezier kunnen ontvangen. De Proeftuin zal 7 dagen per week voor jullie geopend zijn met naleving van enkele gestelde regels vanuit het RIVM:

 • Er kunnen maximaal 30 gasten tegelijk in de Proeftuin verblijven, wij zorgen voor voldoende afstand en natuurlijk extra zorg voor hygiëne.
 • Gasten dienen een tafeltje te reserveren in de Proeftuin. Dit kan telefonisch: 013-4550860 of bij de ingang van de Proeftuin. Is er geen tafel vrij op het gewenste moment dan kun je, je telefoonnummer achterlaten en rustig verder winkelen. Onze Proeftuin medewerksters zullen je bellen zodra er een tafel beschikbaar is.
 • De speelhoek blijft tot nader bericht gesloten.
 • Om voldoende afstand te kunnen garanderen mogen karren (met huisdieren) niet bij de tafels staan. Deze dienen voor de Proeftuin te worden gezet op de aangewezen plekken. De huisdieren mogen (aan de riem) bij het tafeltje van de eigenaar of in het karretje voor de Proeftuin. Lukt dat niet dan verzoeken wij je om je huisdier niet mee te nemen tijdens je bezoekje aan onze Proeftuin.
 • Wij vragen om jullie begrip rondom deze regels, zodat iedereen weer kan genieten van al het lekkers dat onze Proeftuin te bieden heeft.

  Tot snel weer!
   

Opzoek naar een lunchroom in Tilburg? Kom dan gezellig naar lunchroom de Proeftuin gevestigd tussen het groen van GroenRijk Tilburg!

2015 openingsjaar van Lunchroom de Proeftuin

We hebben in ons tuincentrum ook een mooie horeca afdeling (lunchroom De Proeftuin) waar je terecht kunt voor:

 • Een heerlijk kopje (versgemalen) koffie
 • Thee van Simon Lévelt
 • Gebak en ander lekkernij
 • Ruime keuze vers belegde broodjes.
 • High tea's € 19,95 per persoon, gelieve deze minimaal 2 dagen van te voren te reserveren
 • Klassiek ontbijt voor € 3,25

De lunch levert je voedingsstoffen en energie om de middag goed door te komen. Brood is de basis, dus heerlijk brood mag niet ontbreken wanneer je bij ons voor een lunch of High Tea komt. Lekkere en gezonde broodjes eten dat kan bij GroenRijk Tilburg. Een broodje zalm, roombrie of misschien tonijnsalade? Wij serveren diverse luxe belegde broodjes, voor ieder wat wils. Het aanbod op de kaart wisselt regelmatig, zo geniet je het hele jaar door van een verrassende lunch.  Loopt het water je al in de mond? Kom gezellig lunchen bij GroenRijk!

Lunchroom met kinderen in Tilburg

Onze lunchroom is zeer geschikt om met kinderen te bezoeken. Wij hebben onder andere een speelhoek met een houtenkeukentje en speeltoestel! Dus je kunt rustig koffie of thee drinken terwijl jouw kind zich vermaakt in de speelhoek. Daarnaast is een bezoek aan ons tuincentrum ook een leuk dagje uit met de kinderen, we organiseren regelmatig activiteiten voor de kinderen zoals: vaderdag cadeautjes maken, moederdag cadeautjes maken, kinderworkshops bloemschikken, paaseieren zoeken, paaseieren schilderen, carnavalsmaskers maken en meer!

Wil je weten wanneer er weer activiteiten voor kinderen georganiseerd worden? Hou onze activiteiten pagina dan goed in de gaten.

Nieuw: Simon Lévelt thee in onze lunchroom

Wij schenken in onze Proeftuin de lekkere en bijzondere thee van Simon Lévelt. Deze fairtrade thee bestaat al bijna 200 jaar en is ooit begonnen in een winkeltje in Amsterdam. Nu 2 eeuwen later is het merk uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd merk van koffie en thee. Heb je een thee van Simon Lévelt geproefd in onze lunchroom die je smaakt? Ze zijn per zak verkrijgbaar vanaf € 4,95. Wij hebben de volgende smaken in ons assortiment:

 • Earl Grey
 • Engelse Melange
 • Rooibos
 • Rooibos Orange
 • Aloë Vera green
 • Lemon grass

Nieuw: Gluten- en lactose vrij gebak

Goed nieuws! We hebben nu ook gluten- en lactose vrij gebak van Floor van Lieshout in de Proeftuin. In vier lekkere smaken: aardbei, perzik, bosbes en chocolade voor € 4,25 per gebakje. Omdat we hier weinig voorraad van hebben vragen we of je van tevoren belt naar: 013 4550860 zodat we het gebak tijdig uit de vriezer kunnen halen. En zo vers mogelijk kunnen serveren. Welke smaak wil jij proberen? 

Openingstijden lunchroom de Proeftuin in Tilburg

De dames van onze lunchroom helpen je graag verder, op doordeweeks dagen is de proeftuin geopend tot 17:30 uur en in het weekend tot 17:00 uur. Probeer ons gezellige tuincafe uit! Even snel een bakje koffie doen? Of ontspannen lunchen met de kinderen in een GroenRijke omgeving? 

Tot snel!

Bekijk de volledige kaart!

    Patricia lunchroom de Proeftuin GroenRijk Tilburg      

Patricia                         Ursula                 

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg