Buitenafdeling

Op de buitenafdeling, de naam zegt het al, vind je bij GroenRijk Tilburg alles wat te maken heeft met jouw tuin of balkon. Van barbecues tot handgereedschap en van tuinplanten tot de mooiste tuinmeubelsets. Kom naar ons GroenRijk tuincentrum voor de artikelen die bij jou passen, maar ook om inspiratie op te doen of goed advies te vragen over wat je met jouw tuin kunt. 

Buitenafdeling GroenRijk Tilburg

De buitenafdeling bevindt zich aan het begin van ons tuincentrum. Je loopt zo tussen de buitenplanten- en potten door naar de rest van ons assortiment. Op iedere afdeling is iemand aanwezig die je graag te woord staat. Stel gerust al je vragen. Wij helpen je altijd en geven graag persoonlijk advies. Elke tuin is immers anders en verdient persoonlijk aandacht. 

Oppotservice

Heb je mooie planten of bloemen bij ons gekocht en wil je deze graag planten in je bloemen of plantenpot maar heb je geen groene vingers? GroenRijk Tilburg helpt je graag met onze oppotservice! Voor alle mensen die gaan voor de bekende uitspraak 'gemak dient de mens', hebben wij producten van het merk Gardena die het tuinieren makkelijker voor je maakt! Bekijk onderstaande video voor een uitleg van een aantal producten. Deze producten zijn uiteraard bij ons in het tuincentrum verkrijgbaar. 

Assortiment buitenafdeling 

In ons tuincentrum GroenRijk Tilburg vind je een groot buitenassortiment. Bij binnenkomst word je meteen overweldigd door het aanbod buitenplanten. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortimenten. Wij hebben voor elke afdeling een expert op dat gebied staan die jou kan helpen met al jouw vragen. Op onze buitenafdeling kan je onder meer terecht voor:

Plan snel jouw bezoek aan GroenRijk Tilburg en maak jouw tuin helemaal af met de producten verkrijgbaar in ons tuincentrum. Wij helpen je graag en zijn 7 dagen in de week geopend. 

Bezoek het tuincentrum 

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet