Bastard BBQ

Black Bastard bbqEen stoere barbecue voor alle weersomstandigheden is de Bastard BBQ! Gemaakt met echt vakmanschap en passie voor het grillen, zijn dit de ideale barbecues voor de griller die meer wil dan de standaard huis-tuin-en-keuken barbecue. Met de robuuste uitstraling creëert de black Bastard BBQ een echte grill ervaring. Kwaliteit is uiteraard ook heel belangrijk, daarom is de Bastard barbecue uitgerust met een innovatief grill systeem, waarmee jij het vlees perfect klaarmaakt. Het Nederlandse merk test de barbecues uitvoerig en zijn overtuigd van de kwaliteit van hun producten. Producten van The Bastard hebben daarom tot wel 20 jaar garantie!

Black Bastard BBQ accessoires

Voor de beste gerechten is natuurlijk ook het juiste grill gereedschap nodig. Verschillende barbecue accessoires zijn geschikt om het vlees en de groente te grillen en te draaien, maar ook de juiste benodigdheden om uw barbecue te onderhouden. Denk hierbij aan:

  • The Bastard Burger Flipper;
  • The Bastard Bear Claws;
  • Verschillende BBQ tangen;
  • Himalaya zoutsteen voor de barbecue;
  • Thermo BBQ handschoenen.

Vergeet daarnaast niet de diverse schoonmaakproducten en accessoires voor de barbecue. Zo gaat jouw grill nog langer mee!

BBQ gerechten voor de vooruitstrevende griller

Barbecueën is al lang niet meer even snel iets op de grill gooien. Het combineren van gegrilde groenten en mals vlees creëert unieke smaakcombinaties met de echte grillsmaak van de barbecue. Leer meer over jouw black Bastard BBQ barbecue en het bereiden van de beste barbecue maaltijden tijdens een BBQ workshop in Brabant. Ideaal voor bedrijfsuitjes en partijen! Onder leiding van een echte barbecue chef leer je de fijne kneepjes en heerlijke gerechten speciaal voor de barbecue. Niet een simpele burger, maar een echt gerecht gemaakt van de beste producten. Je kunt ook een Bastard BBQ demo bijwonen in ons tuincentrum. 

The Bastard BBQ kopen

The Bastard is een Nederlands merk dat streeft naar de beste kwaliteit. Dit proeft u dan ook wanneer u gerechten bereid op barbecues van dit topmerk. Bastard barbecues stellen zeker niet teleur! Ga je voor een compact model of een volledig uitgeruste barbecue met bamboe zijtafels? Bekijk onze Bastard barbecues in onze webshop of in ons tuincentrum in Tilburg en kies de barbecue die het beste bij jou past!

Bastard BBQ kopen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet