Bloemist

Op zoek naar een bloemist in Tilburg? Sinds 2015 hebben wij bij GroenRijk een topbloemist in ons tuincentrum, genaamd BloemRijk. Wanneer je het tuincentrum binnenloopt, kom je gelijk bij onze prachtige bloemenafdeling terecht. We verkopen hier losse bloemen en boeketten, maar natuurlijk kunnen we ook naar jouw wens een boeket samenstellen. Je kunt tevens bij onze bloemist terecht voor bruids- en rouwwerk, vraag ernaar bij onze dames!

Bloemen: daar word je blij van!

Bloemen voor ieder seizoen bij onze bloemist in Tilburg

Misschien denk je er in de herfst en winter niet zo snel aan om een bosje bloemen te halen, maar bij GroenRijk Tilburg kun je het hele jaar door terecht voor bloemen die passen bij het huidige seizoen. De herfst is een interessant seizoen voor onze bloemisten, omdat zij dan met allerlei natuurlijke producten kunnen werken. Denk bijvoorbeeld aan eikenblad, mos en kastanjes. In de winter houden onze bloemisten de boeketten vaak rustig en er worden dan zachte kleuren, zoals wit en lichtroze gebruikt. Ook de kerstroos is in dit seizoen populair. Uiteraard worden de boeketten rondom de feestdagen prachtig versierd. In de lente gaat alles weer groeien en bloeien en dit moet natuurlijk gevierd worden met een mooie bos lentebloeiers, zoals de hyacint, de pioenroos en de iris. Onze zomerse boeketten zijn verreweg het kleurrijkst, met bijvoorbeeld stralend gele zonnebloemen, dieprode rozen en opvallende gladiolen.

Diverse bloemenarrangementen bij jouw bloemist in Tilburg

Onze bloemist in Tilburg is gespecialiseerd in het maken van arrangementen, zoals:

Wij helpen graag bij de aankleding van jouw bruiloft. Onze bloemisten zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen van bruidsboeketten, maar ook in bijvoorbeeld corsages of tafelstukken. Ook bij een droevige gebeurtenis als een begrafenis staat GroenRijk je bij. Of je nu liever een rouwkrans of bloemstuk hebt, we bespreken rustig al jouw wensen en maken er iets speciaals van. Ben je op zoek naar een boeket of bloemstuk voor een speciale gelegenheid? Neem dan even contact met ons op, zodat we genoeg tijd voor je in kunnen plannen of kom langs in ons tuincentrum.

Altijd verse bloemen in huis met een bloemenabonnement

Er is geen betere decoratie voor in huis dan een vers boeket met mooie bloemen. Hoe fijn zou het zijn als er iedere week zo’n boeket bij je thuis wordt geleverd? Dat kan met het bloemenabonnement van GroenRijk Tilburg. Kies zelf hoe vaak in de maand er een boeket geleverd wordt en op welke dag. Verder heb je keuze in de stijl van het boeket, de grootte van het boeket en kun je zelfs een vaas bestellen bij de eerste levering. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en toegankelijk voor heel Tilburg en omgeving. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de boeketten op te halen bij de bloemist van GroenRijk Tilburg. Meld je vandaag nog aan voor een bloemenabonnement van GroenRijk Tilburg. 

Tips voor de verzorging van bloemen, van jouw bloemist uit Tilburg

Als je onze bloemen op de juiste manier verzorgt, kunnen ze wel twee weken lang mooi blijven! Snijd de stelen bij thuiskomst schuin af. De puntjes kunnen namelijk uitgedroogd zijn. Zorg er altijd voor dat de vaas waar je de bloemen inzet schoon is. Dit is niet alleen mooier om naar te kijken, het is ook veel beter voor jouw bloemen. Knip bladeren die in het water hangen altijd af, want anders zullen deze gaan rotten. Voeg wat snijbloemenvoeding toe en ververs regelmatig het water. 

GroenRijk: dé bloemenwinkel van Tilburg

De mooiste bloemen koop je bij de bloemist van GroenRijk Tilburg. Of je nu op zoek bent naar een bos bloemen voor jezelf,  jouw geliefde of een mooie rouwkrans. Wij stellen het voor je samen. Niks is onmogelijk in onze bloemenwinkel. Kom snel eens bij ons langs!

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet