Bloemist

Op zoek naar een bloemist in Tilburg? Sinds 2015 hebben wij bij GroenRijk een topbloemist in ons tuincentrum. Wanneer u het tuincentrum binnenloopt, komt u gelijk bij onze prachtige bloemenafdeling terecht. We verkopen hier losse bloemen en boeketten, maar natuurlijk kunnen we ook naar uw wens een boeket samenstellen. U kunt tevens bij onze bloemist terecht voor bruids- en rouwwerk, vraag ernaar bij onze dames!

Bloemen: daar wordt u blij van!

Bloemen voor ieder seizoen bij onze bloemist in Tilburg

Misschien denkt u er in de herfst en winter niet zo snel aan om een bosje bloemen te halen, maar bij Tilburg kunt u het hele jaar door terecht voor bloemen die passen bij het huidige seizoen. De herfst is een interessant seizoen voor onze bloemist in Tilburg, omdat deze dan met allerlei natuurlijke producten kan werken. Denk bijvoorbeeld aan eikenblad, mos en kastanjes. In de winter houdt onze bloemist de boeketten vaak rustig en er worden dan zachte kleuren, zoals wit en lichtroze gebruikt. Ook de kerstroos is in dit seizoen populair. Uiteraard worden de boeketten rondom de feestdagen prachtig versierd. In de lente gaat alles weer groeien en bloeien en dit moet natuurlijk gevierd worden met een mooie bos lentebloeiers, zoals de hyacint, de pioenroos en de iris. Onze zomerse boeketten zijn verreweg het kleurrijkst, met bijvoorbeeld stralende gele zonnebloemen, dieprode rozen en opvallende gladiolen.

Diverse bloemenarrangementen bij uw bloemist in Tilburg

Onze bloemist in Tilburg is gespecialiseerd in het maken van arrangementen, zoals:

Wij helpen graag bij de aankleding van uw bruiloft. Onze bloemisten zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen van bruidsboeketten, maar ook in bijvoorbeeld corsages of tafelstukken. Ook bij een droevige gebeurtenis als een begrafenis staat GroenRijk u bij. Of u nu liever een rouwkrans of bloemstuk heeft, we bespreken rustig even al uw wensen met u en maken er iets speciaals van. Bent u op zoek naar een boeket of bloemstuk voor een speciale gelegenheid? Neem dan even contact met ons op, zodat we wat tijd voor u in kunnen plannen of kom langs in ons tuincentrum.

Tips voor de verzorging van bloemen, van uw bloemist uit Tilburg

Als u onze bloemen op de juiste manier verzorgt, kunnen ze wel twee weken lang mooi blijven! Snijd de stelen bij thuiskomst schuin af. De puntjes kunnen namelijk uitgedroogd zijn. Zorg er altijd voor dat de vaas waar u de bloemen inzet schoon is. Dit is niet alleen mooier om naar te kijken, het is ook veel beter voor uw bloemen. Knip bladeren die in het water hangen altijd af, want anders zullen deze gaan rotten. Voeg wat plantenvoeding toe en ververs regelmatig het water.

GroenRijk: dé bloemenwinkel van Tilburg

De mooiste bloemen koopt u bij de bloemist van GroenRijk Tilburg. Of u nu op zoek bent naar een bos bloemen voor uw geliefde of een mooie rouwkrans. Wij stellen het voor u samen! Niks is onmogelijk in onze bloemenwinkel. Kom snel eens bij ons langs!

De bloemisten van GroenRijk Tilburg

              

Marion                        Annabel                       Monique

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg