Vuurwerk Tilburg

Het beste vuurwerk van Tilburg bestel je bij GroenRijk! Bestel jouw vuurwerk online, nu ook Zena Vuurwerk verkrijgbaar!

Ook dit jaar is het weer mogelijk om online uw vuurwerk te bestellen bij Groenrijk Tilburg. In samenwerking met Vuurwerkplanet en Zena vuurwerk is er een selectie gemaakt van kwaliteitsvuurwerk tegen scherpe prijzen.

Bestellen en afhalen van jouw vuurwerk in Tilburg

Bestellen kan vanaf oktober via de webwinkel; indien je online wenst te bestellen, klik dan op één van de twee logo's hieronder! Er is een link voor Vuurwerkplanet en een link voor Zena Vuurwerk. Wil je toch zelf in de vuurwerkwinkel rondkijken? Dat kan ook! Kom dit najaar naar de presentatieruimte in ons tuincentrum. Als je online een bestelling plaatst dan kan je je bestelling bij Groenrijk Tilburg ophalen op 28, 30 en 31 december.

vuurwerk winkel Tilburg of online            Zena vuurwerk Tilburg     


Presentatieruimte vuurwerk in ons tuincentrum in Tilburg

Op de winkelvloer van Groenrijk vind je ook dit jaar weer een presentatieruimte waar het gehele vuurwerkassortiment is uitgestald. Zo kan je een beetje rondkijken en jouw bestelling doen bij één van onze vuurwerkexperts. Wij bieden een ruim assortiment, in hoofdgroepen het volgende:

  • knalvuurwerk;
  • siervuurwerk;
  • vuurwerkpakketten;
  • kindervuurwerk.

Wij bieden vuurwerk aan voor het hele gezin. Kom langs in ons tuincentrum en bekijk het aanbod vuurwerk in Tilburg.

Vuurwerk afsteken 

Knalvuurwerk brengt actie op iedere Oudejaarsavond. Ga voor oorverdovende knallen met de beste rotjes en kanonslagen. Siervuurwerk is er voor degenen die het iets rustiger aan willen doen tijdens Oud en Nieuw, maar wel van mooi vuurwerk willen genieten. Kies bijvoorbeeld voor een mooie fontein die met verschillende kleuren en effecten het duister in vuur en vlam zet. Voor de kinderen is er ook genoeg vuurwerk om van te genieten. Laat de kinderen zelf aan de slag gaan met confettipistolen, knalerwten en trektouwtjes. Wil je graag vuurwerk voor het hele gezin, maar weet je niet goed wat je moet kiezen? Schaf dan een vuurwerkpakket aan waar alles al in zit! Of het nu Romeinse kaarsen zijn of grondbloemen, fonteinen of een mooie vuurpijl. Vuurwerk kopen doe je bij GroenRijk Tilburg. 

Vuurwerk-demo's bekijken op het touchscreen

Als de leukste periode van het jaar weer is aangebroken, verandert onze winkel in een waar paradijs. Op de winkelvloer is een touchscreen aanwezig waarop korte vuurwerk-demo’s te zien zijn. Zodoende heb je gelijk een goed beeld van wat je koopt. Handig toch?

Kom langs in onze Zena vuurwerkwinkel te Tilburg! Plan hieronder gelijk uw route:

Plan uw route

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet