Vuurwerk Tilburg

Het beste vuurwerk van Tilburg bestel je bij de Zena Vuurwerk Tilburg Megastore in GroenRijk Tilburg! Bestel jouw vuurwerk online, nu ook Zena Vuurwerk verkrijgbaar! In samenwerking met Vuurwerkplanet en Zena vuurwerk is er een selectie gemaakt van kwaliteitsvuurwerk tegen scherpe prijzen.

Bestellen en afhalen van jouw vuurwerk in Tilburg

Bestellen kan vanaf oktober via de webwinkel 'Vuurwerkplanet'. Als je online een bestelling plaatst, dan kan je jouw bestelling op 29, 30 en 31 december ophalen bij GroenRijk Tilburg. Bij elke bestelling krijg je van ons een gratis vuurwerkbril en aansteeklont cadeau. Bestel je het vuurwerk vóór 29 december, dan profiteer je ook nog van voorverkoopprijzen. Wil je toch zelf in de vuurwerkwinkel rondkijken? Dat kan ook! Kom dit najaar naar de presentatieruimte in ons tuincentrum. 

Openingstijden afhaaldagen:

 • 29 december: 08:00 - 20:00 uur
 • 30 december: 08:00 - 20:00 uur
 • 31 december: 08:00 - 17:00 uur

Bij een besteding hoger dan €50,00 krijg je ook nog gratis vuurwerk:

 • Bij een bedrag tussen de €50,- en €120,- krijg je gratis vuurwerk ter waarde van €19,95
 • Bij een bedrag tussen de €120,- en €250,- krijg je gratis vuurwerk ter waarde van €39,95
 • Bij een bedrag tussen de €250,- en €500,- krijg je gratis vuurwerk ter waarde van €79,95
 • Bij een bedrag hoger dan €500,- krijg je gratis vuurwerk ter waarde van €159,95

Presentatieruimte vuurwerk in ons tuincentrum in Tilburg

Op de winkelvloer van GroenRijk Tilburg vind je ook dit jaar weer een presentatieruimte waar het gehele vuurwerkassortiment is uitgestald. Zo kan je rondkijken en jouw bestelling doen bij één van onze vuurwerkexperts. Wij bieden vuurwerk aan voor het hele gezin. Kom langs in ons tuincentrum en bekijk het aanbod vuurwerk. Wij bieden een ruim assortiment, in hoofdgroepen het volgende:

 • knalvuurwerk;
 • siervuurwerk;
 • vuurwerkpakketten;
 • kindervuurwerk.

Vuurwerk afsteken 

Knalvuurwerk brengt actie op iedere Oudejaarsavond. Ga voor oorverdovende knallen met de beste rotjes en kanonslagen. Wil je het iets rustiger aan doen, maar wel genieten van mooi vuurwerk? Daarvoor hebben wij siervuurwerk. Kies bijvoorbeeld voor een mooie fontein die met verschillende kleuren en effecten het duister in vuur en vlam zet. Ook voor de kinderen is er genoeg vuurwerk om van te genieten. Laat de kinderen zelf aan de slag gaan met bijvoorbeeld confettipistolen, knalerwten en trektouwtjes. Wil je graag vuurwerk voor het hele gezin, maar weet je niet goed wat je moet kiezen? Schaf dan een vuurwerkpakket aan waar alles al in zit! Of het nu Romeinse kaarsen zijn of grondbloemen, fonteinen of een mooie vuurpijl. Vuurwerk kopen doe je bij de Zena Vuurwerk Megastore Tilburg in GroenRijk Tilburg.

Vuurwerk-demo's bekijken op het touchscreen

Als de leukste periode van het jaar weer is aangebroken, verandert onze winkel in een waar paradijs. Op de winkelvloer is een touchscreen aanwezig waarop korte vuurwerk-demo’s te zien zijn. Zodoende heb je gelijk een goed beeld van wat je koopt. Handig toch?

Kom langs in onze Zena vuurwerkwinkel te Tilburg! Plan hieronder gelijk uw route:

Plan uw route

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet