Barbecues

Een barbecue kopen? Of accessoires voor je barbecue? Tuincentrum GroenRijk Tilburg, nabij onder andere Goirle, Waalwijk en Loon op Zand, heeft alles op het gebied van barbecues. In ons tuincentrum vind je het complete assortiment van Weber barbecue en barbecueaccessoires:

  • houtskoolbarbecues
  • gasbarbecues
  • elektrische barbecues
  • pellet barbecues

Ook andere merken als The Bastard, Grill Guru, Boretti en Traeger koop je in onze mooie barbecue showroom of in onze webshop, blijf lekker thuis en laat je barbecue thuis bezorgen! Een bbq kopen doe je dus altijd bij GroenRijk Tilburg. Maak er gerust een volwaardig dagje uit van en bezoek onze lunchroom de proeftuin, bekijk onze kamer- en tuinplanten of volg een van onze DIY workshops!

Welke barbecue kopen in de buurt?

Een barbecue die gemakkelijk mee te nemen is naar het park, een complete buitenkeuken van alle gemakken voorzien of een mooie tussenmaat. Kom langs in ons tuincentrum in Tilburg, dan informeert jouw persoonlijke adviseur je graag meer over de verschillende soorten barbecues. Je kunt ook een gezellige en leerzame bbq workshop volgen onder leiding van een echte Weber gecertificeerde grillmaster. Kom gezellig met familie of een groep vrienden en leer van de beste bbq-meesters. Laat iedereen versteld staan van jou barbecue kunsten na deze workshop. Een bbq kopen hoeft niet moeilijk te zijn, ook wanneer je uit Dongen of Uden komt. Binnen nog geen halfuur kun je al bij ons voor de deur staan en helpen wij je graag met onze expertise en het ruime assortiment op weg. Bedenk zelf wat je wilt bereiden op de barbecue en of dit makkelijke of lastige recepten zijn en kies zo jouw ideale barbecue. Wil je liever grillen op een barbecue of wil je een traditionele 'rook' smaak geven aan je vlees? Kies dan voor een smoker barbecue. Kom naar het tuincentrum voor meer informatie en tips voor de ideale bbq. 

Bekijk onze BBQ's 

Barbecue kopen online

GroenRijk Tilburg biedt tevens een webshop met alle barbecues en accessoires. Bezoek de webshop en bekijk het product aanbod. Wij hebben de beste barbecue voor jou. Kom langs en bekijk ons aanbod. Wil je liever niet de deur uit? Ook dat is geen probleem, je bestelt snel en eenvoudig jouw nieuwe bbq online via onze webshop. 

Weber barbecue kopen - GroenRijk Tilburg

Barbecue accessoires nabij Goirle

Barbecue accessoires doen het ontzettend goed als cadeau voor mannen. Weet je dat iemand een Weber barbecue, Bastard of ander soort barbecue heeft, geef dan handige accessoires cadeau, een mooi barbecueschort of een boek vol lekkere en originele barbecuerecepten. Het is persoonlijk en in alle prijsklassen te verkrijgen en zo hoef je niet een hele bbq te kopen.  

Barbecue kopen doe je bij GroenRijk Tilburg 

Ben je op zoek naar een mooie barbecue? Zoek dan niet verder, bij GroenRijk Tilburg, nabij Goirle, Waalwijk, Oisterwijk en Loon op Zand, hebben wij een ruim assortiment aan barbecues van verschillende merken. Zo vind je bij ons de merken van Weber, The Bastard barbecue, Grill Guru en Boretti. Nodig gezellig vrienden en familie uit en geniet samen van een heerlijke barbecue. Of je nu in de winter gaat barbecueën of in de zomer, je krijgt geen spijt van je aankoop! GroenRijk Tilburg biedt de beste prijs en kwaliteit op het gebied van barbecues. Kom naar het tuincentrum voor onze persoonlijke service of bestel eenvoudig vanuit huis jouw barbecue op onze webshop. Handig, zo hoef je de deur niet meer uit! Een barbecue koop je hoe dan ook eenvoudig bij GroenRijk Tilburg. 


Bezoek de webshop

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet