Barbecues

Een barbecue kopen? Of accessoires voor je barbecue? Tuincentrum GroenRijk Tilburg heeft alles op het gebied van barbecues. In ons tuincentrum - tevens Weber Dealer of the year 2018, vind je het complete assortiment Weber barbecues en barbecueaccessoires:

  • houtskoolbarbecues;
  • gasbarbecues;
  • elektrische barbecues.

Maar ook andere merken als The Bastard, Grill Guru en Boretti koop je in onze mooie barbecue showroom of in de webshop www.bbqkopen.nl. Een bbq kopen doe je dus altijd bij GroenRijk Tilburg.

Wat voor barbecue past het beste bij jou?

Een barbecue die gemakkelijk mee te nemen is naar het park, een complete buitenkeuken van alle gemakken voorzien of een mooie tussenmaat. Kom langs in ons tuincentrum dan vertellen wij je graag meer over de barbecues. Je kunt ook een gezellige en leerzame bbq workshop volgen onder leiding van een echte Weber gecertificeerde grillmaster. Kom gezellig met familie of een groep vrienden en leer van de beste bbq-meesters. Laat iedereen versteld staan van jou barbecue kunsten na deze workshop. 

Webshop barbecues

GroenRijk Tilburg biedt tevens een webshop met alle barbecues en accessoires. Bezoek de webshop en bekijk het product aanbod. Wij hebben de beste barbecue voor jou. Kom langs en bekijk ons aanbod. Wil je liever niet de deur uit? Ook dat is geen probleem, je bestelt snel en eenvoudig jouw nieuwe bbq online via onze webshop. 

Bbq kopen doe je bij GroenRijk Tilburg

Cadeautip: Barbecue accessoires

Barbecue accessoires doen het ontzettend goed als cadeau voor mannen. Weet je dat iemand een Weber, Bastard of ander soort barbecue heeft, geef dan handige accessoires cadeau, een mooi barbecueschort of een boek vol lekkere en originele barbecuerecepten. Het is persoonlijk en in alle prijsklassen te verkrijgen en zo hoef je niet een hele bbq te kopen.  
Bezoek de webshop

Bekijk onze webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg