Bastard BBQ demo

Bastard BBQ demo

Tijdens een Bastard BBQ demo zie je precies waar de robuuste Bastard barbecue allemaal toe in staat is. Onze ervaren grillmasters laten jou alle technieken zien waarmee je binnenkort zelf de heerlijkste gerechten bereidt.  Kom langs en ervaar de smaak van het vlees klaargemaakt op een Bastard BBQ.

Zaterdag 7 december is er een Bastard  demonstratie tussen 12.00 en 17.00 uur.
Dinsdag 31 december is er een demonstratie met een Grill Guru tussen 11.00 en 16.00 uur

Natuurlijk zijn er ook mooie aanbiedingen en acties bij aankoop van de Bastard BBQ.

Liever zelf de handen uit de mouwen steken en een barbecue workshop volgen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je dan nu op!

Ik geef mij op voor de workshop
 

Bbq demonstratie Groenrijk TilburgWaarom een Bastard BBQ?

Een Bastard barbecue is dankzij zijn oersterke keramieken design bestand tegen hoge, maar ook tegen lage temperaturen. Zelfs in de winter sta jij dus buiten om een heerlijk stuk vlees te garen. Ook regen of zware stormen hebben dankzij het sterke materiaal en het grote gewicht van deze barbecue geen invloed op de Bastard. Wat de Bastard BBQ verder zo interessant maakt, zijn de vele bereidingstechnieken die je erop kunt gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • grillen;
  • low & slow cooking;
  • pizza’s bakken;
  • roken.

Zo bereidt je jouw gerecht dus precies op de manier die je in gedachten hebt. Gelukkig krijg je de verschillende technieken snel onder de knie. De Bastard is namelijk makkelijk te bedienen en ook de temperatuur is goed te beheersen, zodat je zelfs als een onervaren kok snel uitgroeit tot een echte grillmaster. Op een Bastard BBQ demo laten we je graag zien hoe je binnen de kortste keren een heerlijk biefstuk of een lekkere hamburger van onder je barbecue vandaan tovert.

Een barbecue workshop volgen

Je vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren op uw tuinfeest of BBQ party. Dat begrijpen we maar al te goed! Daarom bieden we voor de grillmasters in spé de mogelijkheid om een barbecue workshop te volgen. Tijdens zo’n workshop leer je alle fijne kneepjes van het vak, zodat je binnenkort de grillmaster bent van alle tuinfeesten! Een barbecue workshop is niet alleen heel leerzaam, maar ook een echte beleving. Zo maken onze grillmasters er een echt spektakel van en krijg je er een lekker hapje en drankje bij geserveerd. Natuurlijk hoort daar ook het proeven van het zelfbereide vlees bij!

Het complete barbecue pakket voor een geslaagde winter

Een barbecuefeest houdt natuurlijk niet op bij alleen de barbecue. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pizzasnijder om jouw gasten allemaal een even groot stuk te kunnen serveren? Ook houten dienbladen doen het goed op tuinfeesten. Daarnaast vind je diverse BBQ tangen, een Himalaya zoutsteen en handschoenen in ons aanbod die helpen om vlees perfect klaar te maken. Kom langs bij een Bastard BBQ demo en ervaar het zelf!

Datum:
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet