BBQ Workshop Brabant

Bbq Workshop in BrabantWat dacht je van een BBQ workshop in Brabant met vrienden, familie of collega’s? Leer barbecueën als een professional in deze leuke en lekkere cursus. Een echte Weber Grill Master leert je de juiste technieken voor het braden en grillen van een mals stukje vlees. Wil je meer leren dan een hamburger bakken en fantastische gerechten bereiden? Dan is dit echt iets voor jou! Er wordt uiteraard enkel gewerkt met topproducten. Leer onder leiding van een echte barbecuechef de fijne kneepjes, handige tips en geniet bovendien van het lekkere eten en jouw gezelschap tijdens een Weber BBQ workshop!

Weber BBQ Workshop in Brabant

Een BBQ Workshop in Brabant is voor iedereen die enthousiast is over grillen, braden en koken. Naast het klaarmaken van culinaire gerechten, krijg je tips over de verschillende grillmethoden, brandstoffen en praktische zaken die betrekking hebben tot uw barbecue. In de BBQ Workshop krijg je:

Handige tips over grillen, braden en praktische zaken over barbecues;

  • Uitleg over de verschillende gerechten die je gaat maken. Tijdens de BBQ workshop in Brabant leer je dus een volledig diner klaarmaken;
  • Geniet tijdens het grillen en braden van een hapje en een drankje;
  • Ten slotte gaan alle deelnemers naar huis met een CBW certificaat;

BBQ gerechten

Barbecueën is al lang niet meer een paar worstjes en kipspiezen braden. Tijdens de BBQ workshops zul je dus ook uitgebreide gerechten leren maken. Verschillende producten en smaken komen samen tot luxe gangen. Ben je een echte barbecue fan? Dan is dit echt iets voor jou! Ook voor de enthousiaste vegetariërs zijn er verschillende BBQ mogelijkheden. BBQ workshops zijn voor jong, oud, man en vrouw!

Bbq workshop bij GroenRijk Tilburg

Grillen en braden in Brabant

Heb je al zin gekregen in een echte BBQ Workshop in Brabant? Het reserveren van een workshop is zo gedaan en perfect voor feesten of partijen. Je gaat een volledige barbecue menu bereiden op kwaliteitsbarbecues met enkel topproducten. Schrijf je dus snel in en leer onder het genot van een hapje en een drankje grillen als een echte master chef!

Aanmelden BBQ Workshop

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet