Kerstverlichting

Op zoek naar kerstverlichting in Tilburg en omgeving? Dan kan je een bezoek brengen aan GroenRijk. De verlichting is verkrijgbaar in werkelijk alle soorten, kleuren en maten. Kan jouw huis en tuin wel wat extra lichtjes gebruiken met de kerst? Dan zal je bij ons zeker slagen. Elk jaar vanaf begin oktober kan je op onze kerstshow terecht voor al je kerstversiering en verlichting.

Soorten kerstverlichting

Er bestaan veel verschillende soorten kerstverlichting. Wij snappen daarom dat je het overzicht soms een beetje kwijtraakt, vandaar dat wij je graag even op weg willen helpen. In ons assortiment vind je:

  • LED verlichting;
  • flikkerende lichtjes;
  • gekleurde kerstverlichting;
  • klassieke vlamlichtjes.

Twijfel je nog over welke kerstverlichting het beste in jouw huis past? Vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden. Bekijk onze collectie kerstbomen en kunstkerstbomen en koop de juiste lichtjes om erin te hangen.

Kerstverlichting buiten

Het is ook prachtig om de tuin en de buitenkant van je woning te verlichten tijdens de donkere decembermaand. Denk aan schakelbare kerstverlichting die je langs de rand van jouw huis kunt hangen, een leuk boompje in de tuin die je met een lichtsnoer versiert of kerstfiguren met verlichting in de tuin. En wat dacht je bijvoorbeeld van een LED kerstman of ijsbeer? Wij hebben lichtgevende figuurtjes (bomen, hertjes, enz. van het merk Fairybell voor je klaar staan.

kerstverlichting en versiering tuincentrum Tilburg

Veilige kerstverlichting

Bij de keuze van buitenverlichting is het belangrijk dat je kiest voor veilige waterdichte verlichting. Bij GroenRijk Tilburg kan je deze veilige buitenverlichting kopen, voornamelijk van het merk Lumineo en een deel van Anna’s collection. Dit is hoofdzakelijk LED verlichting. LED verlichting is zeer krachtig en gaat zeer lang mee. Wat ook handig is: Lumineo kerstverlichting is geschikt voor binnen en buiten!

Kerstverlichting combineren met kerstversieringen

Ook hebben wij een breed assortiment aan kerstversiering. Prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen: met de juiste kerstdecoratie creëer je die unieke kerstsfeer in jouw huis. Hang je boom vol met witte of juist met gekleurde lichtjes en tuig je boom op met kerstballen in verschillende kleuren. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum in Tilburg!

Welke kerstversiering past bij mij?

Om de juiste kerstartikelen te vinden, is het natuurlijk van belang om te weten welke stijl bij jou past. Doe inspiratie op tijdens onze jaarlijkse kerstshow. Houd jij van de natuur en warmte? Ga dan voor een natuurlijke look door te kiezen voor houten accessoires en door andere natuurlijke elementen in je versiering te verwerken. Leg bijvoorbeeld wat dennenappels in een schaaltje en fleur je kaarsen op door wat mos in de kandelaar te leggen. Ben jij meer van een klassiek interieur met een tikkeltje elegantie? Kies dan voor glimmende accessoires en kaarsen in pasteltinten. Wil jij graag een traditionele kerst? Dan laat jij uiteraard in al je accessoires de kleuren rood en groen terugkomen. Kom naar GroenRijk Tilburg voor de mooiste kerstversiering en -verlichting en profiteer van leuke acties en aanbiedingen!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstversiering

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet