Kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom kopen in Tilburg en omgeving? Dan is GroenRijk Tilburg de aangewezen plek om te komen winkelen. Kunstkerstbomen zijn ideaal als je geen zin hebt in gedoe met uitgevallen naalden en het opruimen hiervan. Er zijn tegenwoordig kunstkerstbomen die bijna niet van echte zijn te onderscheiden. In ons tuincentrum vind je kunstkerstbomen in allerlei kleuren en soorten. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter. Kunstkerstbomen met of zonder lampjes en kerstversiering. Als echte groenliefhebbers zijn wij meer fan van echte kerstbomen, maar we begrijpen ook het jaarlijks terugkerende gemak heel goed! Kom bij ons tuincentrum langs, er zit vast en zeker een geschikte kunstkerstboom voor jou bij!

Waarom kiezen voor een kunstkerstboom

Waar de ene graag een echte kerstboom in huis haalt, neemt de ander genoegen met een kunstkerstboom. Kunstkerstbomen hebben veel voordelen ten opzichte van echte:

  • het materiaal van onze kunstkerstbomen werkt brandvertragend;
  • geen uitvallende naalden in huis of in de auto;
  • de kunstkerstbomen anno 2020 zijn nauwelijks van echt te onderscheiden;
  • gemakkelijk opzetten en weer opbergen;
  • erg makkelijk: wij bieden ook kunstkerstbomen die al voorzien zijn van kerstverlichting.

De kunstkerstboom van je keuze versieren

Heerlijk samen met de familie de kerstboom versieren: het is ieder jaar weer een leuke klus! Daarna ga je ’s avonds gezellig samen met een voldaan gevoel op de bank zitten. Wil je dit jaar iets nieuws in de boom hangen? In ons tuincentrum kan je niet alleen terecht voor kerstverlichting, kerstballen en slingers, maar ook voor de leukste vormpjes voor in de boom: van houten kerstversiering tot vogels en prinsessen in allerlei kleuren en maten. Het leuke aan het optuigen van de kerstboom is dat je het elk jaar weer op een andere manier kunt doen. Ga bijvoorbeeld voor een traditionele kerst door groene, rode en gouden kerstballen te combineren. Houd je het liever klassiek? Kies dan voor zilveren en witte kerstaccessoires. Creëer een witte Kerst door een kunstkerstboom met sneeuwtakken te kiezen. Tuig je boom vervolgens op met witte, zilveren en blauwe ballen om het winterse gevoel te behouden. 

Koop je kunstkerstboom bij GroenRijk Tilburg

Tips voor het kiezen van jouw kunstkerstboom

Wil je graag een kunstkerstboom kopen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Wij hebben een aantal tips die je helpen om aan je zoektocht te beginnen. Bedenk je allereerst hoeveel je maximaal uit wilt geven aan een nieuwe boom. Ben je op zoek naar een goedkoop exemplaar of ben je bereid om veel uit te geven voor een hoogwaardige kunstkerstboom? Kies daarna de lengte van je boom. Zet je de boom op een tafeltje of gewoon op de grond? Als je weet waar je de boom ongeveer neer wilt zetten, kan je ook goed bepalen hoe groot de boom ongeveer moet worden. Bepaal of je een boom mét of zonder lampjes wilt. Als je een hekel hebt aan het verdelen van lampjes in de boom, kies je natuurlijk voor een kunstkerstboom waar de lichtjes al in zitten! Kom naar GroenRijk voor de mooiste kunstkerstbomen en neem een kijkje om alvast in de kerstsferen te komen!

Kom naar GroenRijk Tilburg voor de mooiste kunstkerstbomen of neem alvast een kijkje op onze tuincentrum outlet en bestel je kunstkerstboom eenvoudig vanuit huis.

Kom langs in het tuincentrum 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstversiering

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet