Kerststukjes

Kerststukjes zijn onmisbaar gedurende de kerstdagen: het is geen kerst zonder een mooi kerststukje op tafel. Daarom heeft Groenrijk Tilburg iedere kerst diverse mooie zelfgemaakte kerststukjes in de winkel. Van kerstballen tot dennenappels en van bloembollen tot kaarsjes: in onze kerststukjes vind je alle elementen terug die de kerst in huis halen. Bezoek onze jaarlijks terugkerende kerstshow om inspiratie op te doen en al onze kerststukjes te bekijken.

Kerstversiering: van kerstballen tot kerststukjes!

GroenRijk Tilburg staat ieder najaar weer in het teken van kerstversiering. Vanaf oktober stap je niet langer een tuincentrum, maar een winterwonderland binnen. Overal zie je de grootste kerstbomen, compleet versierd met de mooiste lichtjes en kerstballen. Wat mag je verder allemaal verwachten tijdens onze nieuwe kerstshow?

Of je nou een echte kerstboom of een kunstkerstboom koopt: de versiering mag uiteraard niet ontbreken! Daarom inspireren we je graag met allerlei verschillende kleurencombinaties en soorten versiering. In Tilburg vind je niet alleen kant-en-klare kerststukjes, maar ook materialen om zelf stukjes mee te maken. Koop een kerstkrans en hang deze zelf vol met kleine kerstballetjes, rode besjes en strikjes. De huisjes van Lemax en Efteling zijn de perfecte aanvulling op jouw kerststukjes. Hun gezellige uitstraling en verlichting halen de kerstsfeer echt in huis. Tijdens onze kerstshow doe je genoeg inspiratie op om jouw kerstversiering helemaal compleet te maken. 

Koop kerststukjes bij GroenRijk Tilburg

Kerststukjes met en zonder verlichting

Tijdens de donkere wintermaanden is een beetje extra licht altijd fijn. Kerstverlichting bestaat er natuurlijk in vele soorten en maten. Bij GroenRijk Tilburg vind je niet alleen volop verlichting voor binnen, zoals lichtslingers voor in de boom, maar ook voor buiten, zoals vlaggenmastverlichting. Verlichting kan echter ook op veel kleinere schaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie kerstkrans met lichtjes die je op je deur kunt hangen? Het is ook mogelijk om een kerststukje met verlichting te bestellen. Doof ’s avonds het grote licht en doe de lampjes in je kerststukjes en kerstkrans aan om een gezellige sfeer te creëren. Bekijk het gehele aanbod van GroenRijk Tilburg en laat je inspireren!

Bezoek het tuincentrum 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstversiering

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet