Zwembaden & onderhoud

Een zwembad in je tuin geeft het ultieme zomergevoel, of je nou wilt pootjebaden of een verfrissende duik nemen.Ook voor verschillende zwembaden, accessoires en zwembadonderhoud kun je nu bij GroenRijk Tilburg terecht.Of je op zoek bent naar een compleet nieuw (opblaasbaar) zwembad, onderhoudsmiddelen voor je huidige zwembad, bijpassende vloertegels om je gazon te beschermen of verschillende leuke accessoires voor in je zwembad: wij hebben alles in huis.

Zwembaden

We hebben sinds kort een lijn zwembaden en zwembad gerelateerde artikelen van Bestway aan ons assortiment toegevoegd. De lijn Steel Pro en Fast Set zwembaden zijn blauw van kleur en beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo is er een zwembad dat precies aan jouw wensen en tuin of terras voldoet. De Steel pro is rond of rechthoekig van vorm en heeft een stalen frame. Het zwembad is eenvoudig op te zetten. De Fast Set zwembaden zijn rond van vorm en hebben een opblaasbare rand. Binnen 10-12 minuten ben je klaar om je zwembad te vullen!

Onderhoud

Zoek je onderhoudsproducten voor je (nieuwe) zwembad dan bieden wij ook een selectie aan van de beste onderhoudsmiddelen voor je zwembadwater en je zwembad.


Ben je benieuwd naar het huidige assortiment, alle prijzen en meer informatie over de producten? Kom dan naar GroenRijk Tilburg en we adviseren je graag over ons zwembadassortiment.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenafdeling

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet