Verlichte potten

Met verlichte potten wordt jouw tuin overdag en ‘s avonds een prachtig beeld. Deze hoge en lage ronde bloempotten geven een fel of wat sfeervoller licht, afhankelijk van de spaarlamp die je erin stopt. Deze ronde, vierkante en ovale verlichte bloempotten zijn in elk geval een echte blikvanger in de tuin! Doordat de potten gemaakt zijn van kunststof zijn ze goed bestendig tegen verschillende weersomstandigheden en blijft de lamp goed droog. Bekijk ons volledige aanbod verlichte potten en plantenbakken bij tuincentrum GroenRijk Tilburg. Wij bieden verlichte potten enkel aan op bestelling.

Voordelen van kunststof potten

De verlichte potten in ons assortiment zijn gemaakt van wit kunststof, zodat het licht goed door het materiaal te zien is. Kunststof potten hebben verschillende voordelen:

  • Kunststof potten zijn bestendig tegen verschillende weersomstandigheden. Dus of het nu regent of stormt, de verlichte potten en de lamp erin blijven onbeschadigd;

  • Kunststof bloempotten en plantenbakken zijn lichter dan potterie van andere materialen, waardoor je ze gemakkelijk kunt verplaatsen;

  • Een ander voordeel van kunststof is, is dat het niet snel stuk gaat. Het is geen breekbaar materiaal en gaat daardoor lang mee;

  • Kunststof is ook nog eens erg voordelig ten opzichte van andere materialen. Dus zelfs als je een grote verlichte bloempot als blikvanger wilt ben je niet veel geld kwijt.

Elho verlichte potten

In ons assortiment vind je verlichte potten van het merk Elho. Elho is een Nederlands merk. Alle producten van dit vooruitstrevende merk worden in Tilburg gemaakt. Elho buitenpotten zijn gemaakt van gerecycled plastic en zelf ook weer recyclebaar. De potten zijn ontwikkeld met groene energie en ontworpen om lang mee te gaan. Op deze manier dragen Elho potten bij aan een beter milieu. Je kunt dus met een gerust hart plastic potten van Elho kopen!

Verlichte bloempotten en plantenbakken voor in de tuin

Van grote vierkante plantenbakken tot kleine ronde bloempotten, je vindt het allemaal in ons assortiment verlichte potten van kunststof. Met verlichte bloempotten is jouw tuin ook ‘s avonds een feest voor het oog. Niet alleen zijn het echte blikvangers, ze gaan ook nog eens lang mee! Bekijk ons assortiment verlichte potten bij tuincentrum GroenRijk Tilburg in Noord-Brabant.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Plantenbakken

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet