Elho buitenpotten

Trendy én goed voor het milieu, dat zijn Elho buitenpotten. Moderne bloempotten en plantenbakken voor in de tuin van dit vooruitstrevende merk vind je in ons assortiment. Wat is er nu zo goed aan buitenpotten en binnenpotten van Elho? Het oer-Hollandse merk Elho produceert potterie door middel van milieuvriendelijke processen en probeert op verschillende manieren bij te dragen aan een beter milieu. Je vindt ons ruime assortiment Elho buitenpotten voor in de tuin, op het balkon of in de serre bij tuincentrum GroenRijk in Tilburg.

Moderne potterie in unieke stijlen

Van unieke ronde bloempotten tot grote vierkante plantenbakken – de collecties van Elho hebben unieke plantenbakken en bloempotten in verschillende maten, maar altijd even stijlvol. In ons tuincentrum vind je Elho plantenbakken voor buiten van onder andere de volgende collecties:

  • de plantenbakken voor buiten van Elho green basics collectie passen bij iedere tuinstijl en zorgen dat de aandacht naar de prachtig bloeiende planten getrokken wordt;
  • Elho loft urban buitenpotten kenmerken zich door de strakke, witte ontwerpen met brede rand. Deze moderne collectie zorgt voor een prachtige, rustige uitstraling;
  • ga voor een opvallende stijl met Elho buitenpotten van de pure collectie. Druppelvormige, ronde en grote vierkante plantenbakken behoren allemaal tot deze collectie blikvangers;
  • de nieuwste collectie van Elho is de greenville collectie bloempotten en plantenbakken. Deze hebben eveneens een strak ontwerp, maar zijn ook nog eens functioneel. Door het geïntegreerde waterreservoir blijven jouw tuinplanten gemakkelijk levendig en mooi.

Buitenpotten van gerecycled kunststof

Stijlvol zijn deze buitenpotten dus in ieder geval, maar dat is niet het enige opmerkelijke aan plantenbakken van Elho. Alle Elho producten worden hier in Nederland gemaakt, met oog voor een beter milieu:

  • alle Elho producten, van bloempotten tot gieters, zijn voor minstens 70% gemaakt van gerecycled kunststof;
  • de productie van Elho draait volledig op groene energie;
  • alle bloempotten en plantenbakken van Elho zijn duurzaam en gaan daarom lang mee;
  • de binnenpotten en buitenpotten van Elho zijn recyclebaar.

Door te kiezen voor Elho maak je dus niet alleen je interieur en tuin stijlvol, je draagt ook nog eens bij aan een beter milieu!

Elho bloempotten en plantenbakken voor buiten

Elho buitenpotten zijn de perfecte aanvulling voor iedere tuin, balkon of serre. Strakke designs en milieuvriendelijke productieprocessen creëren de succesformule van dit moderne merk. Bij tuincentrum GroenRijk in Tilburg vind je Elho buitenpotten en nog veel meer plantenbakken voor buiten. Maak jouw tuin stijlvol en geef terug aan het milieu door te kiezen voor Elho buitenpotten.

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet