Tuincentrum Groenrijk Tilburg

Zoekt u een tuincentrum waar u terecht kunt voor ál uw tuinproducten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreid assortiment, van tuinplanten en kamerplanten tot aan tuinmeubelen en barbecues. Tuincentrum GroenRijk Tilburg is zeer ruim opgezet (6000 m2) en overzichtelijk ingedeeld in rijken. Zo weet u precies waar u moet zijn voor welke artikelen. Kom gerust langs in ons tuincentrum en laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod!

GroenRijk Tilburg voor huis, tuin en dierTuincentrum GroenRijk

U bent van harte welkom in ons tuincentrum waar u alles vindt voor huis, tuin en dier. Gevestigd in uw regio, kunt u 7 dagen per week bij ons terecht voor advies en kwalitatieve artikelen. 

Kies hieronder uw regio voor meer informatie over ons tuincentrum

Wij zijn gevestigd in het Noorden van Tilburg en eenvoudig te bereiken van de bovenstaande regio's. 

Van DierenRijk tot aan het PlantenRijk

Ons assortiment is heel divers en volledig. Van een volledige dierenwinkel, tot aan de bloemist, tot aan de plantenafdeling; zowel voor uzelf als voor cadeaus kunt u bij ons uw hart ophalen. Woonaccessoires volgens de laatste trends tot aan een uitgebreide showroom met tuinmeubelen. U vindt het allemaal bij GroenRijk Tilburg!

Tuincentrum mét koopzondag

Een ander groot voordeel aan ons tuincentrum is dat wij wekelijks koopzondag hebben. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar! Naast een uitgebreid aanbod, hebben wij ook een lunchroom waar u terecht kunt voor een lekker hapje en drankje. Zo wordt een bezoekje aan ons tuincentrum een leuk en ontspannen uitje!

GroenRijk Hoveniers

Ook voor diensten kunt u bij ons terecht. GroenRijk Hoveniers staat voor u klaar voor klussen op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud, schetsontwerp en het opstellen van een beplantingsplan. Wij bieden alles aan onder één dak. Na het opstellen van een beplantingsplan kunt u bijvoorbeeld meteen op zoek naar sfeer accessoires en tuinmeubelen. Wel zo eenvoudig!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum

Zoals u ziet ontbreekt het u aan niets in ons tuincentrum. Naast een uitgebreid assortiment, voorzien wij u indien nodig ook van persoonlijke adviezen. Heeft u vragen over de verzorging van uw huisdier, de aanleg van uw tuin, of de verzorging van uw kamerplant? Wij staan voor u klaar! GroenRijk Tilburg is gemakkelijk te bereiken vanuit de genoemde regio's en wij zijn 7 dagen per week geopend. Graag tot ziens bij tuincentrum GroenRijk Tilburg!

Plan uw route

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet