Tuincentrum nabij Goirle

Welkom bij GroenRijk Tilburg, hét tuincentrum nabij Goirle waar u terecht kunt voor al uw producten voor huis en tuin! Wij hebben een zeer ruim assortiment, onderverdeeld in Rijken. Al uw benodigdheden, van tuinbanken uit het BuitenRijk, tot waterplanten uit het WaterRijk vindt u in ons tuincentrum nabij Goirle. Wij zijn 7 dagen per week geopend om u te voorzien van al uw huis en tuin artikelen!

Al uw huis en tuinartikelen in de omgeving van Goirle

U vindt in ons tuincentrum van 6000 m2 een zeer divers en uitgebreid assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

Tuincentrum mét tuincafé

Tijdens een ontspannen bezoek aan ons tuincentrum kunt u in ons tuincafé terecht voor een kopje koffie of een lekkere lunch. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de producten die aan uw wensen voldoen. Voor adviezen en meer informatie kunt u ook altijd bij ons terecht. Maak uw bezoek aan het tuincentrum af met een bezoek aan ons tuincafé en u gaat vol inspiratie naar huis!

Meer informatie over ons tuincentrum?

Wilt u meer weten over ons tuincentrum, of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op! Graag tot ziens bij GroenRijk Tilburg!

Plan uw route

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet