Koopzondag

Bent u op zoek naar een tuincentrum met koopzondag bij u in de buurt? Dan bent u bij GroenRijk Tilburg aan het juiste adres! Iedere zondag staan wij voor u klaar met een uitgebreid assortiment en persoonlijke adviezen. Ons tuincentrum is in 2015 volledig vernieuwd en met ons ruime assortiment kunnen wij u van allerlei huis- en tuinartikelen én van benodigdheden voor uw huisdier voorzien. 

Ontdek ons assortiment tijdens koopzondagTuincentrum met koopzondag

Wij hebben een heel uitgebreid en divers aanbod. Zo vindt u bij ons onder andere:

  • Tuin- en kamerplanten
  • Dierenartikelen
  • Bloemen
  • Overkappingen
  • Tuinmeubelen 
  • Woonaccessoires volgens de laatste trends

Of u nu komt voor inspiratie, cadeaus of nieuwe producten voor in uw huis of tuin; u vindt het in ons ruime assortiment. 

Bezoek onze koopzondag vanuit uw woonplaats

Wij zijn in de regio één van de grootste tuincentra en helpen u graag aan de beste artikelen voor uw huis, tuin, of dier. Een persoonlijke aanpak en uitgebreide adviezen vinden wij erg belangrijk. Naast leerzaam, is een bezoek aan ons tuincentrum ook nog eens erg ontspannend. Zo kunt u bijvoorbeeld pauze nemen in de lunchroom met een kopje koffie, gebak, een broodje en andere lekkernijen. Daarnaast doet u een flinke dosis inspiratie op voor uw huis en tuin en gaat u vol nieuwe ideeën weg!

Tot ziens bij GroenRijk Tilburg

Komt u ons tuincentrum bezoeken vanuit één van de volgende regio's? Ons tuincentrum is centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken vanuit de onderstaande regio's en omstreken. Wij zijn gevestigd in Noord-Tilburg, waar 7 dagen per week van harte welkom bent. Kies hieronder uw woonplaats voor aanvullende informatie over ons tuincentrum:

Heeft u behoefte aan advies of meer informatie?

Aarzel niet om onze medewerkers om advies te vragen als u in ons tuincentrum bent. Wij helpen u graag met deskundige adviezen. Naast het reguliere aanbod, hebben wij ook een hoveniersafdeling. Hier kunt u terecht voor tuinaanleg en -onderhoud. Wij doen onder andere tuinaanleg, tuinonderhoud, schetsontwerp en het maken van een beplantingsplan. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Iedere week is koopzondag bij GroenRijk Tilburg!

Op enkele speciale feestdagen is ons tuincentrum op zondag gesloten, deze dagen vindt u op de pagina met extra openingstijden. Verder kunt u er bij ons altijd van uit gaan dat wij op zondag geopend zijn, dat is erg makkelijk! Geen verwarring over eerste en laatste zondag van de maand, maar gewoon een wekelijkse koopzondag! 

Graag tot ziens bij GroenRijk Tilburg! 

Plan uw route

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet