Koopzondag Waalwijk

Zoekt u een tuincentrum met Koopzondag nabij Waalwijk? Dan bent u bij GroenRijk Tilburg aan het juiste adres! Tuincentrum met koopzondagWij zijn iedere zondag geopend en maken van iedere zondag een koopzondag! Of u nu op zoek bent naar nieuwe tuinmeubelen, dierenbenodigdheden of interieur artikelen; wij helpen u graag verder!

Tuincentrum met koopzondag in Waalwijk

GroenRijk Tilburg is gemakkelijk te bereiken vanaf Waalwijk. Ons tuincentrum is onderverdeeld in Rijken, waar u diverse soorten huis en tuinartikelen kunt vinden, zoals:

  • BuitenRijk: alles voor tuin en balkon
  • BinnenRijk: een groot assortiment aan binnenplanten en potterie
  • DierenRijk: alle benodigdheden om uw dieren of aquarium te verzorgen
  • SfeerRijk: leuke woonaccessoires om uw interieur af te maken
  • WaterRijk: alle materialen om een vijver aan te leggen en te onderhouden
  • BloemRijk: de mooiste verse bloemen voor iedere gelegenheid

Zoals u ziet is het aanbod zeer divers en kunt u bij ons terecht voor al uw benodigdheden voor binnen en buiten. In de decembermaand vindt u bij ons uiteraard ook een uitgebreid assortiment aan vuurwerk en kerstdecoratie.Tuincentrum met koopzondag

Een gezellig dagje uit naar de koopzondag van GroenRijk Tilburg

Wilt u inspiratie opdoen en tegelijkertijd een gezellig dagje uit nabij Waalwijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Naast ons uitgebreide assortiment, hebben wij ook lunchroom De Proeftuin, waar u terecht kunt voor een lekker drankje, lunch, of zelfs een high tea!

Meer informatie?

Wilt u meer weten over ons tuincentrum van 6000 m2, of heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan ons tuincentrum. Ook op onze wekelijkse koopzondag staan wij voor u klaar voor alle informatie!

Plan uw route

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet