Vuurwerk

Wilt u dit jaar tijdens oud & nieuw de blits maken met prachtig vuurwerk? Dan bent u bij GroenRijk Tilburg aan het juiste adres! Ieder jaar bieden wij een groot vuurwerkassortiment aan met vuurwerk van hoogwaardige kwaliteit. Het jaar afsluiten met een knal en meteen een knallend begin van het nieuwe jaar; als u de juiste vuurwerk soorten kiest, ontbreekt het u aan niets dit jaar met oud & nieuw!

Vuurwerk kopen bij u in de buurt

Als u op zoek bent naar een betrouwbare aanbieder van kwalitatieve vuurwerk, bent u in ons tuincentrum aan het juiste adres. Kies hieronder uw regio voor meer informatie:


In ons tuincentrum kunnen wij u helpen aan de nodige adviezen rondom de vuurwerk keuze. We hebben een grote showroom, waar u korte demo's kunt bekijken om te zien welke soort vuurwerk het beste bij u en uw wensen past. 

Online vuurwerk bestellen

Het is mogelijk om uw vuurwerk online te bestellen. Wij verwelkomen u daarna graag bij GroenRijk Tilburg om deze op te komen halen. In de voorverkoop heeft u kans op mooie voordelen en bestelt u vuurwerk tegen voordelige prijzen! U vindt in ons assortiment grote en bekende vuurwerkmerken die u dit jaar niet wilt missen.

Voor ieder wat wils

Of u nu liefhebber bent van groots siervuurwerk, of liever harde knallen afvuurt. Het kan allemaal! Wij hebben in ons assortiment naast sier- en knalvuurwerk uiteraard ook gedacht aan de kleintjes. Het kindervuurwerk dat wij aanbieden is erg leuk voor kinderen om (onder begeleiding) de mooiste soorten vuurwerk af te steken!

Tot ziens in onze vuurwerkshowroom!Vuurwerk kopen

Ieder jaar weer bent u welkom in onze uitgebreide vuurwerkshowroom. Hier vindt u digitale demonstraties van de verschillende vuurwerksoorten en kunnen wij u helpen bij de keuze voor het geschikte vuurwerk. Uiteraard hebben wij ook de nodige veiligheidsartikelen, zoals vuurwerkbrillen. Het allerbelangrijkste blijft immers de veiligheid!

De grootste vuurwerk aanbieder van de regio

Wij hebben in de regio van Tilburg het grootste vuurwerk assortiment! U bent vanuit uw woonplaats in de buurt van harte welkom om ons aanbod te bekijken. GroenRijk Tilburg heeft wekelijks koopzondag en staat voor u klaar met persoonlijke adviezen. Uiteraard hebben wij naast vuurwerk ook een zeer ruim aanbod aan al uw benodigdheden op het gebied van huis. tuin en dier. Ook voor de andere nodige sfeerartikelen tijdens de decembermaand bent u bij ons aan het juiste adres! Zowel voor een kerstboom als alle aanverwante versiering en verlichting. Tot ziens bij GroenRijk Tilburg!

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg