Kerstversiering

De mooiste kerstversiering koop je bij GroenRijk Tilburg. In de aanloop naar de Kerst bouwen wij ons tuincentrum om tot een prachtige kerstshow. Je kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van jouw eigen huis en tuin. Ben je op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven!

Het aanbod kerstversiering bij GroenRijk Tilburg

Wil je kerstversiering aanschaffen in Tilburg of omgeving? Wij bieden je een ruim assortiment kerstartikelen, bestaande uit: 

  • echte kerstbomen;
  • kunstkerstbomen;
  • kerstversiering: guirlandes, kerstballen, kerstsstukjes en meer;
  • kerstverlichting;
  • Lemax kerstdorpen;
  • Efteling huisjes en figuren;
  • diverse kerstcadeaus.

Ben jij ook zo gek op de Lemax kerstdorpjes en de Efteling miniaturen en huisjes? Bekijk dan eens onze tips voor het bouwen van je eigen kerstdorp

Kom voor de mooiste kerstversiering naar Groenrijk Tilburg

Kerstversiering, de trends van 2019

In 2019 staat de winterse stijl centraal. Waan jezelf op de Noordpool door de kleuren wit en blauw in je kerstversiering terug te laten komen. Ook sneeuw en ijs mogen natuurlijk niet ontbreken bij deze kersttrend. Een ander thema dat dit najaar terugkeert, is de botanische, natuurlijke kerst. Denk aan het gebruik van veel hout, dennenappels, mossen, takken, dieren en meer! Met kaarsen kan je een aangename sfeer creëren, schapenvachtjes en warme plaids zorgen voor een warme uitstraling. De themakleuren van dit jaar zijn groen, geel, goud, rood, wit, blauw, roze en parelmoer. Met de kerstversiering in dit landelijke thema van 2019 creëer je een geweldige trendy kerstsfeer. Haal de landelijke sfeer in huis met de kersttrends van 2019! Bekijk ook onze kerstshow en doe inspiratie op voor jouw huis.

Kerstversiering van diverse top merken

Naast echte kerstbomen hebben we ook een ruim aanbod kunstkerstbomen van hoogwaardige merken in ons aanbod. De kunstkerstbomen zijn van onder andere Triumph Tree, Black Box en Royal Christmas. Verder verkopen wij de gezellige Lemax kersthuisjes en andere kerstfiguren! Begin oktober leggen we de laatste hand aan de kerstafdeling. Dan staan de prachtigste sfeerkamers al voor je klaar. Ook nieuwsgierig? Kom dit najaar gezellig langs!

Een echte kerstboom kopen?

Ons buitenterrein staat vanaf de laatste week van november vol met échte kerstbomen in alle soorten en maten tegen mooie prijzen! Of je nu op zoek bent naar een boom met kluit of zonder kluit, een mini kerstboompje of een mooie grote boom voor in de tuin: we hebben het allemaal! Kom naar GroenRijk Tilburg voor de mooiste kerstversiering of neem een kijkje om in de kerststemming te komen.

Kom langs bij GroenRijk Tilburg

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg