Kerstversiering

De grote kerstuitverkoop gaat woensdag 22 december 2021 van start. Je koopt hier al jouw kerstversiering, kerstverlichting en kunstkerstbomen met fijne kortingen! Wees er snel bij want op=op!

De mooiste kerstversiering koop je bij GroenRijk Tilburg. In de aanloop naar de Kerst bouwen wij ons tuincentrum om tot een prachtige kerstshow. Je kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van jouw eigen huis en tuin. Ben je op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstdorp, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven!

Het aanbod kerstversiering bij GroenRijk Tilburg

Wil je kerstversiering aanschaffen in Tilburg of omgeving? Wij bieden je een ruim assortiment kerstartikelen, bestaande uit: 

  • echte kerstbomen;
  • kunstkerstbomen;
  • kerstversiering: guirlandes, kerstballen, kerstsstukjes en meer;
  • kerstverlichting;
  • Lemax kerstdorpen;
  • Efteling huisjes en figuren;
  • diverse kerstcadeaus.

Ben jij ook zo gek op de Lemax kerstdorpjes en de Efteling miniaturen en huisjes? Bekijk dan eens onze tips voor het bouwen van je eigen kerstdorp

  

Kerst 2021 - Warm Winter Glow 

Het duurt misschien nog even voordat het kerst is, maar onze kerstshow is al gestart! Hopelijk kunnen we dit jaar de feestdagen weer als vanouds vieren met al onze familie en vrienden bij elkaar. De dagen worden korter en de temperatuur lager, des te meer reden om het binnen extra gezellig te maken! Hier sluit het kerst thema van dit jaar perfect bij aan; Warm Winter Glow. Denk hierbij aan zachte ronde vormen en warme kleuren zoals goud, bruin, gebroken wit en warm grijs. Het huiselijke gevoel, versterkt met gezellige kaarsjes en sfeervolle kerstversiering

Ook dit jaar willen wij iedereen verassen met de nieuwste, mooiste kersttrends en inspiratie. Ben je benieuwd welke kerstthema's dit jaar te bewonderen zijn? Hieronder lees je alles over de trends van dit jaar.

Kerstversiering, de trends van 2021

A Warm Winter Glow, samen gezellig thuis met de familie, dat is waar het dit jaar om draait. Dit thema vertaalt zich ook door in de 'huiskamertjes' die bij ons te vinden zijn. Je loopt van de ene verbazing in de andere verbazing. Één van onze nieuwe thema's is 'Made With Love'; hier staat liefde centraal! Dit kenmerkt zich door veel rood-witte tinten, zuurstokjes en hartjes. Bright Luxury is ons andere nieuwe thema. Dit is een chique thema, waar we veel goud, wit en glitters in terug zien. Er worden veel engelen en andere beelden gebruikt. Een thema dat dit najaar terugkeert, is 'Forest Friends'  de botanische, natuurlijke kerst met veel herfstachtige decoratie. Denk aan het gebruik van veel hout, kabouters, dennenappels, mossen, takken, dieren en meer! Met kaarsen kan je een aangename sfeer creëren, schapenvachtjes en warme plaids zorgen voor een warme uitstraling. Maar dat is nog niet alles, ben je ook benieuwd naar de thema's 'Winter Joy' en 'Christmas Classics'? Kom dan zeker kijken hoe je deze op een creatieve manier in je huis presenteert. De themakleuren van dit jaar zijn de klassieke kerstkleuren groen, rood en wit, pastelkleuren, maar ook brons- en goudtinten. Heb je zelf geen inspiratie dit jaar? Onze kerstspecialisten denken graag met je mee! Kom jij kijken naar de nieuwe kersttrends van dit jaar?

Buitenverlichting

Vind jij het niet genoeg om je huis alleen van binnen te versieren? Dan mag buitenverlichting zeker niet ontbreken! Dit zorgt voor een gezellige sfeer in jouw tuin of balkon. We hebben bijvoorbeeld miniverlichting, clusterverlichting en, niet te vergeten, prachtige Fairybells in diverse maten. 

Kunstbomen van diverse top merken

Naast echte kerstbomen hebben we ook een ruim aanbod kunstkerstbomen van hoogwaardige merken in ons aanbod. De kunstkerstbomen zijn van onder andere Triumph Tree, Black Box, Everlands en Noach. Verder verkopen wij de gezellige Lemax kersthuisjes en andere kerstfiguren! De Efteling is bij ons om de hoek, daarom vind je bij ons natuurlijk ook het hele Luville Efteling kerstdorp-assortiment. Ook nieuwsgierig? Kom gezellig langs!

Echte Kerstbomen

Een echte kerstboom kopen? Ons buitenterrein staat vanaf de laatste week van november vol met échte kerstbomen in alle soorten en maten tegen mooie prijzen! Of je nu op zoek bent naar een boom met kluit of zonder kluit, een mini kerstboompje of een mooie grote boom voor in de tuin: we hebben het allemaal! Bovendien hebben wij de gratis kerstboom Easyfix service, zo staat je kerstboom zonder moeite! Je hebt enkel een Easyfix kerstboomstandaard nodig, deze kun je zelf meenemen of bij ons kopen. Omdat je je boom makkelijker water kunt geven en dit beter wordt opgenomen, gaat je boom véél langer mee met Easyfix. Win-win dus! 

Kom naar GroenRijk Tilburg voor de mooiste kerstversiering of neem een kijkje om in de kerststemming te komen.

Kom langs bij GroenRijk Tilburg

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet