Kerstversiering

De mooiste kerstversiering koopt u bij GroenRijk in Tilburg. In de aanloop naar de Kerst bouwen wij ons tuincentrum om tot een prachtige kerstshow. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven! Of bekijk hieronder het filmpje van onze kerstshow!

Het aanbod kerstversiering bij GroenRijk Tilburg

Wilt u kerstversiering aanschaffen in Tilburg of omgeving? Wij bieden u een ruim assortiment kerstartikelen, bestaande uit: 

Kerstshow 2018

Kerstversiering, de trends van 2018

In 2018 staat het thema buiten leven centraal. Denk aan het gebruik van veel hout, dennenappels, mossen, takken, dieren en meer! Met kaarsen kunt u een aangename sfeer creëren, schapenvachtjes en warme plaids zorgen voor een warme uitstraling. De themakleuren van dit jaar zijn: bruin, groen, rood, zilver, goud en paars. Met de kerstversiering in dit landelijke thema van 2018 creëert u een geweldige trendy kerstsfeer. Haal de landelijke sfeer in huis met de kersttrends van 2018!

Kerstversiering van diverse top merken

De kunstkerstbomen zijn van o.a. Triumph Tree, Black Box en Royal Christmas. Verder verkopen wij de gezellige Lemax kersthuisjes en andere kerstfiguren! De laatste hand is gelegd aan de kerstafdeling! De prachtigste sfeerkamers staan al voor u klaar. Ook nieuwsgierig? Kom gezellig langs!

Een echte kerstboom kopen?

Ons buitenterrein staat vanaf de laatste week van november vol met échte kerstbomen in alle soorten en maten tegen mooie prijzen!  Of u nu opzoek bent naar een boom met kluit of zonder kluit. Een mini kerstboompje of een mooie grote boom voor in de tuin, we hebben het allemaal!

Kom naar GroenRijk Tilburg voor de mooiste kerstversiering of neem een kijkje om in de kerststemming te komen.

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg