Bloemenwinkel

Ben je op zoek naar een bloemenwinkel? Bezoek BloemRijk van tuincentrum GroenRijk Tilburg voor de mooiste snijbloemen en boeketten! Voor iedere gelegenheid kun je bij ons terecht om een geschikt boeket of bloemstuk te laten maken. 

Bloemen voor iedere gelegenheidBloemenwinkel

Bloemen zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Een cadeau voor een ander of voor jezelf, een bedankje of een hart onder de riem. Daarom stemmen wij ons aanbod af op uw wensen. Wij maken bijvoorbeeld ook speciale bruids- en rouwwerken. Voor de mogelijkheden kunt u informatie vragen in de bloemenwinkel of contact met ons opnemen.

De bloemenwinkel van GroenRijk Tilburg

De bloembindsters in onze bloemenwinkel staan met een glimlach voor u klaar om de mooiste boeketten te maken. Naast enkele snijbloemen en boeketten, hebben we ook arrangementen en kant en klaar stukjes. Wilt u een boeket samenstellen volledig naar uw wens? Dit is uiteraard ook mogelijk! 

Meer over onze bloemenwinkel

Wilt u meer weten over onze bloemenwinkel BloemRijk? Kies dan uw regio voor meer informatie!

Alles onder één dak

In ons tuincentrum vind je alle benodigdheden onder één dak. Heb je een mooi boeket gevonden? Dan hebben wij uiteraard ook een geschikte vaas. Wil je een saaie hoek in huis opvrolijken? Naast prachtige bloemen hebben wij uiteraard ook trendy woonaccessoires voor het beste resultaat. Wil je niet alleen het huis, maar ook de tuin onder handen nemen? Bezoek onze buitenafdeling voor prachtige tuinplanten en potterie. Kortom: je vindt bij ons alles in één, voor huis, tuin en dier!

Een wisselend aanbod per seizoen

Ons aanbod van bloemen wisselt zoals gewoonlijk per seizoen. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld prachtige lente- en zomerstukjes, maar ook sfeervolle decoraties voor de herfst en winter. Een kerststukje of een winters boeket? Vraag ernaar in de bloemenwinkel, dan maken wij deze geheel naar wens!

Bekijk ons aanbod aan bloemen en meer

Je bent van harte welkom bij GroenRijk Tilburg. Wij hebben een zeer ruim aanbod op het gebied van tuinieren, wonen én dieren. Van bloemen en planten tot aan sfeervolle accessoires; je vindt het allemaal in ons tuincentrum! Wij zijn gevestigd in het Noorden van Tilburg en gemakkelijk te bereiken. Bij ons is het iedere week koopzondag. Je kunt jouw bezoek ontspannen en gezellig afsluiten met een hapje of drankje in de lunchroom. Voor iedere gelegenheid vind je een geschikt boeket! Zowel voor cadeaus, als voor jezelf. Graag tot ziens in de bloemenwinkel van tuincentrum GroenRijk Tilburg!

Routebeschrijving

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet