Bloemenwinkel Oisterwijk

Tuincentrum GroenRijk heeft een bloemenwinkel gevestigd in het tuincentrum, nabij Oisterwijk. Hier voorzien wij u van verse snijbloemen, zowel los als in een boeket. Wij kunnen ook boeketten samenstellen naar wens, zodat wij jou voor iedere gelegenheid een geschikt boeket aan kunnen bieden!

Bloemenwinkel in Oisterwijk

De ervaren bloemisten die in onze bloemenwinkel werken, helpen je graag om een passend boeket te vinden of samen te stellen. Bloemen zijn toepasselijk op vele uiteenlopende momenten. Een fijn cadeau als u op visite gaat, zomaar een mooi boeket, een bedankje, of een cadeautje voor jezelf. We worden immers allemaal blij van een mooi boeket! Je kunt bij ons onder andere terecht voor:

Bruidsboeketten in Oisterwijk

Voor de mooiste dag zoekt jij uiteraard ook het mooiste bruidsboeket. Bij GroenRijk Tilburg, nabij Oisterwijk helpen onze bloembindsters u graag om een prachtig bruidsboeket samen te stellen. Onder het genot van een kop koffie of thee nemen wij jouw wensen met je door en kunnen wij adviezen en ideeën bespreken. Naast boeketten kunnen wij je ook helpen met corsages en eventuele bloemversieringen voor in het haar of op de hoed. Voor trouwboeketten kun je een vrijblijvende afspraak maken, dan kunnen we de mogelijkheden met je doornemen.

Rouwarrangementen op maatBloemenwinkel

Wanneer je een uitvaart aan het organiseren bent komt er vaak veel op je af. Wij helpen je bij het samenstellen van een geschikt rouwarrangement in de regio Oisterwijk. Wij maken rouwarrangementen op kleur en volledig naar wens. Met of zonder lint en in de door jou gekozen kleuren maken onze bloembindsters een rouwboeket op maat. Kom bij ons langs, of maak een afspraak, dan verzorgen wij voor jou een rouwarrangement. 

Bezoek BloemRijk, dé bloemenwinkel van Oisterwijk

Tuincentrum GroenRijk Tilburg is 7 dagen per week geopend. Kom eens bij ons langs en bewonder het aanbod in ons BloemRijk. Voor meer informatie kun je tevens contact met ons opnemen, dan staan wij je graag te woord! Na een bezoek aan onze bloemenwinkel, kun je meteen inspiratie opdoen in ons grote en diverse tuincentrum. Van tuinmeubelen zoals tuinbanken tot aan artikelen voor het aquarium en andere dierenverzorging; je vindt het allemaal bij GroenRijk Tilburg!

Meer informatie over onze bloemen

Routebeschrijving

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet