Bloemen

Zoekt u een mooi boeket of losse bloemen in onze bloemenwinkel vindt u voor iedere gelegenheid de juiste bloemen! Onze bloemenshop wordt dagelijks aangevuld met verse bloemen. Wij krijgen dagelijks bloemen binnen van de kwekers of van de bloemenveiling dus zijn ze altijd kakelvers! Wij geven om die reden een 7 dagen vaas garantie.

Bloemen voor een speciale gelegenheid?

Wilt u zelf een boeket uitkiezen? U kunt zelf de keuze maken van bloemen en groen en dan maken wij voor u een boeket op maat! Wilt u een advies eventueel voor bruidsboeket of rouwboeket? Dat kan, maak vrijblijvend een afspraak! Tevens hebben wij kant en klare boeketten klaar staan, uiteraard gebruiken wij groen en bloem afhankelijk van het seizoen. 

Zet de bloemen direct bij thuiskomst in het water en voeg iedere dag vers water toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. 

Bloemen abonnement

Houdt u van verse bloemen, en heeft u die eigenlijk altijd wel in huis? Dan is ons bloemen abonnement iets voor u! Ook een leuke kadotip!  Als bedrijf is het ook mogelijk om een abonnement af te nemen uiteraard kunt u de prijs, de bezorgtijd en de frequentie zelf bepalen en met ons afstemmen.

Workshop bloemschikken

Voor workshops kunt u ook bij ons terecht. Deze kosten € 39.95 incl. alle materialen, koffie/thee en iets lekkers. Ons ervaren en gepassioneerde team zal u begeleiden tijdens deze workshops. Wilt u met een grote groep komen, bijvoorbeeld vanwege een bedrijfsuitje of een verjaardag? Dat kan kom langs om te overleggen in onze bloemenwinkel of bel: 013-4550860

U bent van harte welkom in Bloemrijk wij geven u graag een passend advies.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg