Bloemen

Zoek je een mooi boeket of losse bloemen? In onze bloemenwinkel vind je voor iedere gelegenheid de juiste bloemen! Onze bloemenshop wordt dagelijks aangevuld met verse bloemen. Wij krijgen dagelijks bloemen binnen van de kwekers of van de bloemenveiling dus zijn ze altijd kakelvers! Wij geven om die reden een 7 dagen vaas garantie.

Bloemen voor een speciale gelegenheid?

Wil je zelf een boeket uitkiezen? Maak zelf de keuze uit de beschikbare bloemen en groen, dan maken wij voor jou een boeket op maat! Wil je een advies eventueel voor bruidsboeket of rouwboeket? Dat kan, maak vrijblijvend een afspraak! Tevens hebben wij kant en klare boeketten klaar staan, uiteraard gebruiken wij groen en bloem afhankelijk van het seizoen. 

Zet de bloemen direct bij thuiskomst in het water en voeg iedere dag vers water toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. 

Bloemen abonnement

Houd je van verse bloemen, en heb je die eigenlijk altijd wel in huis? Dan is ons bloemenabonnement iets voor jou! Ook een leuke cadeautip! Als bedrijf is het ook mogelijk om een abonnement af te nemen uiteraard kun je de prijs, de bezorgtijd en de frequentie zelf bepalen en met ons afstemmen.

Workshop bloemschikken

Voor workshops kun je ook bij ons terecht. Deze kosten € 39.95 incl. alle materialen, koffie/thee en iets lekkers. Ons ervaren en gepassioneerde team zal je begeleiden tijdens deze workshops. Wil je met een grote groep komen, bijvoorbeeld vanwege een bedrijfsuitje of een verjaardag? Dat kan, kom langs om te overleggen in onze bloemenwinkel of bel: 013-4550860

Je bent van harte welkom in BloemRijk, wij geven je graag een passend advies.

Aanvraag bloemenabonnement

Hieronder staan voorbeelden van onze boeketten in verschillende stijlen. Dit is volledig aan te passen naar jouw wensen. Prijzen zijn exclusief vaas.

klein boeket  

 Klein klassiek boeket € 14,95                        Middel modern boeket € 19,95                     Groot veldboeket € 24,95
 

Een bloemenabonnement, makkelijker kunnen we het niet maken. Jij bepaalt een vast tijdstip dat de bloemen geleverd worden, zo heb je altijd een verse bos in huis staan. Afhalen kan natuurlijk ook op een door jou aangegeven dag.

Wil je iemand een abonnement cadeau geven? Ook dat dat behoort tot de mogelijkheden.


Wat bieden wij:

  • Vaasgarantie van 7 dagen
  • Verse bloemen geleverd wanneer het jou uitkomt
  • Bezorgen in Tilburg en omgeving voor € 6,50
  • Maandelijks opzegbaar
  • Goede kwaliteit bloemen 
  • Uitstekende service

Ben je niet thuis op de afgesproken dag, dan geven we de bloemen af bij de buren en doen een briefje bij je in de bus waar de bloemen bezorgd zijn. Mocht dit niet lukken op de afgesproken dag dan kun je de bestelling afhalen in onze winkel.

Bezorg / afhaalmoment

Je kunt de bloemen laten bezorgen voor € 6,50 in Tilburg en omgeving of je kiest ervoor om de bloemen zelf af te halen. Voor beide opties kunt je een dag uitkiezen.

Betaalwijze

Maandelijks wordt er een factuur gestuurd die voor het moment van bezorgen betaald dient te worden

Wij slaan jouw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet