Bloemen

Zoekt u een mooi boeket of losse bloemen in onze bloemenwinkel vindt u voor iedere gelegenheid de juiste bloemen! Onze bloemenshop wordt dagelijks aangevuld met verse bloemen. Wij krijgen dagelijks bloemen binnen van de kwekers of van de bloemenveiling dus zijn ze altijd kakelvers! Wij geven om die reden een 7 dagen vaas garantie.

Bloemen voor een speciale gelegenheid?

Wilt u zelf een boeket uitkiezen? U kunt zelf de keuze maken van bloemen en groen en dan maken wij voor u een boeket op maat! Wilt u een advies eventueel voor bruidsboeket of rouwboeket? Dat kan, maak vrijblijvend een afspraak! Tevens hebben wij kant en klare boeketten klaar staan, uiteraard gebruiken wij groen en bloem afhankelijk van het seizoen. 

Zet de bloemen direct bij thuiskomst in het water en voeg iedere dag vers water toe. Snijbloemenvoeding zorgt voor een langere levensduur en houdt de bladeren frisgroen. 

Bloemen abonnement

Houdt u van verse bloemen, en heeft u die eigenlijk altijd wel in huis? Dan is ons bloemen abonnement iets voor u! Ook een leuke kadotip!  Als bedrijf is het ook mogelijk om een abonnement af te nemen uiteraard kunt u de prijs, de bezorgtijd en de frequentie zelf bepalen en met ons afstemmen.

Workshop bloemschikken

Voor workshops kunt u ook bij ons terecht. Deze kosten € 39.95 incl. alle materialen, koffie/thee en iets lekkers. Ons ervaren en gepassioneerde team zal u begeleiden tijdens deze workshops. Wilt u met een grote groep komen, bijvoorbeeld vanwege een bedrijfsuitje of een verjaardag? Dat kan kom langs om te overleggen in onze bloemenwinkel of bel: 013-4550860

U bent van harte welkom in Bloemrijk wij geven u graag een passend advies.

Aanvraag bloemenabonnement

 

 

Een bloemenabonnement, makkelijker kunnen we het niet maken voor u. U bepaalt een vast tijdstip dat de bloemen geleverd worden, zo heeft u altijd een verse bos in huis staan. Afhalen kan natuurlijk ook op een door u aangegeven dag.

Wilt u iemand een abonnement cadeau geven? Ook dat dat behoort tot de mogelijkheden


Wat bieden wij u:

  • Vaasgarantie van 7 dagen
  • Verse bloemen geleverd wanneer u maar wilt
  • Bezorgen in Tilburg en omgeving voor € 6,50
  • Maandelijks opzegbaar
  • Goede kwaliteit bloemen 
  • Uitstekende service

Bent u niet thuis op de afgesproken dag, dan geven we de bloemen af bij de buren en doen een briefje bij u in de bus waar de bloemen bezorgd zijn. Mocht dit niet lukken op de afgesproken dag dan kunt u de bestelling afhalen in onze winkel.

Bezorg / afhaalmoment

U kunt de bloemen laten bezorgen voor € 6,50 in Tilburg en omgeving of u kiest ervoor om de bloemen zelf af te halen. Voor beide opties kunt u een dag uitkiezen

Betaalwijze

Maandelijks wordt er een factuur gestuurd die voor het moment van bezorgen betaald dient te worden

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemist

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg