Dierenwinkel

Bent u op zoek naar een goede dierenwinkel bij u in de buurt? Bezoek dan GroenRijk Tilburg met een uitgebreid dierenassortiment. U vindt bij ons alles voor uw huisdieren zoals honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels. In ons vernieuwde tuincentrum vindt u alles op het gebied van huis, tuin én dier. U verlaat ons tuincentrum gegarandeerd met een flinke dosis aan nieuwe inspiratie.

Het DierenRijk van GroenRijk Tilburg

Wij hebben in ons tuincentrum een grote dierenafdeling, die wij ook wel het DierenRijk noemen. Wilt u meer weten over ons aanbod aan dierenartikelen? Kies dan hieronder uw regio uit voor meer informatie:


U bent van harte welkom vanuit deze regio's voor onze uitgebreide dierenwinkel.Dierenwinkel GroenRijk

Voor huisdieren én dieren in de tuin

Voor uw huisdier wilt u uiteraard het allerbeste. Dit maken wij graag mogelijk door een divers aanbod aan verzorgingsartikelen voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Denk aan voeding, (vacht-)verzorging, hokken, kommen enzovoort. Twijfelt u welke artikelen het beste geschikt zijn voor uw huisdier? Dan kunnen wij u uiteraard adviseren. Aan de dieren in de tuin wordt natuurlijk ook gedacht. Zo hebben wij onder andere bijenhuisjes, vogelhuisjes en vogelvoer, om de dieren in uw tuin ook goed te verzorgen!

Behoefte aan deskundig advies?

Heeft u behoefte aan deskundig advies op het gebied van dierenverzorging? De medewerkers op onze dierenafdeling kunnen u altijd advies en tips geven! Het aanbod aan voer kan bijvoorbeeld twijfels met zicht meebrengen, evenals de keuze voor de juiste vachtverzorging; daarom adviseren wij u graag! Wij kunnen adviezen ook combineren. Wilt u bijvoorbeeld meer vlinders of planten in de tuin? Dan bent u op onze plantenafdeling aan het juiste adres voor geschikte planten. Bij GroenRijk Tilburg vindt u alles voor huis, tuin én dier onder één dak!

Bezoek onze dierenwinkel en verwen uw huisdier!

Naast de hoognodige verzorging is het uiteraard ook erg belangrijk om uw huisdier zo af en toe even extra te verwennen. Net zoals de vogeltjes, bijen en vlinders in de tuin! Leuke speeltjes, of extra's om dieren te verwennen vindt u bij ons ook op de dierenafdeling. Deze zijn immers net zo belangrijk als de standaard verzorging! 

Tot ziens bij GroenRijk Tilburg

Wij zien u graag tegemoet in ons tuincentrum in het Noorden van Tilburg. U verlaat het tuincentrum gegarandeerd met veel nieuwe inspiratie voor zowel uw huis, uw tuin én uw huisdieren! Wij zijn 7 dagen per weken geopend en u bent van harte welkom.

Plan uw route

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet