Perkplanten kopen in Tilburg

Aan de start van het voorjaar is het heerlijk om een kleurrijke en lekker ruikende tuin te hebben, met het kopen van perkplanten ben jij hiervan verzekerd! Deze kleine vrolijke bloemen blijven de hele zomer bloeien en als je ze goed verzorgt kun je er dus maandenlang profijt van hebben. Maar wat zijn perkplanten nu eigenlijk? Als je nog niet bekend bent met perkplanten, ook wel perkgoed genoemd, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zetten op een rij wat de voordelen van perkplanten zijn, wat de populaire perkplanten zijn en we vertellen je over eenjarige perkplanten. Laat je in ons GroenRijk filiaal in Tilburg verder adviseren over welk perkgoed en zit deze zomer zelf nog in een met kleur overgoten tuin! Wij zijn makkelijk te bereiken vanuit omliggende steden als Dongen, Goirle en Oisterwijk.

Perkplanten kopen bij GroenRijk Tilburg

Verschillende types perkgoed in de buurt van Oisterwijk

Het begrip ‘perkgoed’ is eigenlijk een verzamelnaam voor ontzettend veel verschillende type perkgoed. Zo zijn er twee groepen, de vaste perkplanten en de eenjarige perkplanten. Deze kun je vervolgens weer onderverdelen in allerlei verschillende soorten bloemen. We zetten de populairste typen voor je op een rij: 

  • Oleander
  • Abutilon
  • Lantana
  • Fuchsia 

Deze tuinplanten staan ontzettend leuk in een balkonbak of gewoon in de tuin. Waar je ze precies moet plaatsen hangt er vanaf wat de behoeften van de plant zijn. Een paar tips voor het planten van perkgoed zijn allereerst, dat je natuurlijk kijkt naar de behoefte aan zonlicht. Sommige soorten groeien het beste met veel zonlicht en andere weer beter in de schaduw. Vervolgens is het belangrijk om ze genoeg water te geven, maar ze er niet in te laten verzuipen. Als ze in een pot wil planten raden we je aan om een pot uit te kiezen waar voldoende mogelijkheid tot drainage is. Laat je kennis over het planten van deze kuipplanten verrijken in ons tuincentrum in Tilburg. Of je nu uit Goirle, Oisterwijk of Waalwijk komt, een tripje naar ons tuincentrum zal je niet teleurstellen!

Ruim assortiment eenjairge planten in de buurt

Mocht je nu niet per se groene vingers hebben, maar wel een keer wil kijken hoe het is om je eigen tuin in te richten met bloemen en planten, dan kun je altijd kiezen voor eenjarig perkplanten. Onze adviseurs in het tuincentrum helpen je graag op weg met jouw zoektocht naar makkelijke eenjarige planten. Bij GroenRijk Tilburg kun je een hoop verschillende soorten eenjarige planten kopen. Wij hebben een ruim assortiment met daarin ook meer unieke perkplanten zoals eenjarige schaduwplanten, of eenjarige planten voor bijen en vlinders. Kijk bij ons in het tuincentrum voor sterke eenjarige planten, waar je maanden van kunt genieten, maar loop ook eens langs bij de kamerplanten afdeling! Loon op Zand en Goirle liggen op slechts een kwartier rijden afstand, kunnen we jou binnenkort welkom heten?

Perkplanten kopen doe je bij GroenRijk Tilburg

Koop perkplanten bij GroenRijk Tilburg

Perkplanten koop je bij jou in de buurt natuurlijk bij GroenRijk Tilburg en mocht je geen tijd hebben om langs te komen, maak dan gebruik van onze bezorgservice. Niet alleen verkopen wij de beste planten, maar ook de mooiste bloempotten! Naast dat wij een tuincentrum zijn met een ruim assortiment, kunnen we iedereen voorzien van een persoonlijke adviseur en bieden wij ook workshops aan. Denk hierbij aan do it yourself workshops, barbecue workshops of een workshop bloemschikken! Je kunt bij ons dus niet alleen terecht voor het kopen van perkplanten, maar voor nog veel meer, kom langs bij GroenRijk Tilburg!

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet