Gardena

Gardena is een top merk onder het aanbod tuingereedschap. Voor een ruim assortiment Gardena artikelen kom je naar ons tuincentrum in Tilburg!

Gardena Tuingereedschap GroenRijk Tilburg

Assortiment Gardena

Gardena biedt een ruim assortiment van benodigdheden voor het onderhoud van jouw tuin. Zoals besproeiingsystemen (denk aan: tuinslangen, haspels, sproeikoppen, moderne besproeiingssystemen etc), gazononderhoud, vijvers, verzorging van bomen en struiken en bodembewerking. 

Gardena combisystem

Gardena is vooral ook sterk in hun combinatie systemen. Vele tuingereedschappen kunnen voor meerdere doelen gebruikt worden. Eén steel maak je bijvoorbeeld tot een hark, schep of bezem. Dat scheelt ruimte! Kortom innovatie staat hoog binnen de organisatie Gardena. Zo komen er nu steeds meer producten op de markt die het voor de consument steeds makkelijker maken. Denk aan de robotmaaier en het Micro-Drip-System voor de bewatering van jouw tuin, deze is aan te sturen vanaf de smartphone of tablet. Hoe handig is dat? 

Gardena tuingereedschap te verkrijgen bij GroenRijk Tilburg

Voor een volledig overzicht van ons gereedschap van Gardena verwelkomen we je graag in ons tuincentrum in Tilburg. Onze medewerkers adviseren je graag over het juiste gereedschap. Bekijk via contact in het menu onze openingstijden of neem telefonisch contact met ons op!

 

 

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet