Geen vieze handen meer met de oppotservice bij GroenRijk Tilburg!

oppotservice groenrijk tilburgHeb je mooie planten of bloemen bij ons gekocht en wil je deze graag planten in je bloemen of plantenpot maar heb je geen groene vingers? GroenRijk Tilburg helpt je graag met onze oppotservice!

Oppotservice in omgeving Tilburg

Om het je zo gemakkelijk mogelijk maken hebben wij bij GroenRijk Tilburg de oppotservice. Heb je planten of bloemen bij ons gekocht dan zetten wij deze graag voor je in een pot. We geven je plant veel liefde, verse potgrond, voeding en zetten hem stevig vast. Voor een leuk resultaat kun je kiezen om verschillende planten of bloemen in een pot te doen. Deze schikken wij voor je. Zo kun je thuis direct genieten van je gevulde plantenbak of bloempot.

Neem je eigen plantenbak of bloempot mee!

Ook als je al een mooie plantenbak of bloempot bezit helpen wij je graag. Neem je bloempot of plantenbak mee naar ons tuincentrum in Tilburg en wij plaatsen direct de planten die je bij ons hebt gekocht. Deze vullen wij tot de juiste hoogte met verse potgrond en een laagje hydrokorrels.

Voordelen van de oppotservice

  • Geen zakken met potgrond kopen en sjouwen (dit scheelt in kosten)
  • Geen vieze vingers
  • Handig als je een plant cadeau wilt geven
  • Met weinig moeite een mooie gevulde plantenbak in uw tuin
  • Groene vingers zijn niet nodig (alleen voor de nazorg uiteraard)

Prijzen van de oppotservice

Voor enkele euro’s ga je gegarandeerd met een mooi opgemaakte bloem- of plantenbak naar huis. De prijs van de oppotservice is afhankelijk van de grootte van de bloempot of plantenbak. Wij vullen iedere bak met potgrond en een laagje hydrokorrels. Onze medewerkers in het tuincentrum in Tilburg informeren je graag over de prijzen.

Het vinden van een geschikte bloempot of plantenbak

Je kunt er ook voor kiezen om een bloempot of plantenbak te kopen bij GroenRijk Tilburg en deze te laten vullen in ons tuincentrum. Ook bij het uitzoeken van een mooie bloempot of plantenbak helpen onze medewerkers je graag. Je kunt veel inspiratie opdoen bij de potterie afdeling. Er is een ruim aanbod van potten, bakken en manden.

Het vinden van een geschikte plant of bloem

Ben je er nog niet uit welke planten of bloemen jouw tuin of balkon gaan verfraaien? Wij helpen je graag met het vinden van geschikte bloemen en planten voor in je planten- of bloembak. Wij hebben een groot assortiment van kamerplanten zoals cactussen, palmen, yucca’s en orchideeën. Ook om je tuin op te fleuren hebben wij seizoensgebonden tuinplanten. Laat je inspireren door onze groenspecialisten, zij helpen je graag.

De medewerkers kunnen een pot en plant combinatie geheel in jouw stijl maken. Je kunt daarnaast een afbeelding meenemen als voorbeeld en wij maken het voorbeeld voor je na.

Kom vooral langs voor de oppotservice

Woon je in omgeving Tilburg en wil je gebruik maken van een oppotservice? Kom dan vooral langs en ervaar het gemak!

Bezoek GroenRijk Tilburg

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet