Katten

Van krabpalen tot de lekkerste mandjes voor je kat of poes: in ons tuincentrum vind je een ruim assortiment waarmee je jouw viervoeter kunt verwennen. Jouw kat houdt ervan om met je te spelen. Zorg er daarom voor dat je voldoende speeltjes in huis hebt om je kat mee bezig te houden. Ook is het belangrijk om de kwaliteit van het voer voor jouw kat te blijven garanderen. Koop daarom een nieuw eetbakje als deze gebarsten is en let er vooral ook op wat voor voedsel je, je kat geeft. In onze dierenwinkel in Tilburg vind je daarnaast handige draagmanden, vlooienbandjes, voeding en vitaminepreparaten om je kat fit en vrolijk te houden!

Hoe verwen je jouw kat of poes?  

Katten verschillen sterk van elkaar qua persoonlijkheid, maar de meeste katten houden wel van een beetje aandacht. Natuurlijk geef je jouw huisdier voer van goede kwaliteit en heb je een fijne slaapplek voor hem ingericht, maar hoe zorg je ervoor dat je kat geprikkeld blijft?

  • borstel je kat regelmatig om de vacht te reinigen;
  • maak meerdere slaapplaatsen voor je kat;
  • schaf een krabpaal aan om je kat bezig te houden;
  • zorg ervoor dat je meerdere speeltjes in huis hebt;
  • neem vaak de tijd om met je kat te spelen.

Voor een zorgeloos borstelritueel heb je uiteraard een goede borstel nodig. Ga niet voor de eerste de beste borstel, maar kies een borstel die bij jouw kat past. Verwijder eerst de grootste klitten met de vingers of met een kam voordat je de borstel op de vacht van je viervoeter zet. Katten staan erom bekend dat ze houden van slapen. Zorg er daarom voor dat je huisdier meerdere plekken heeft om lekker uit te rusten. Koop een comfortabel kussen of een zachte kattenmand.

Kattenspeeltjes: van laserlampjes tot speelmuizen

Er bestaan tal van kattenspeeltjes, maar welk speeltje past bij jouw kat? Sommige katten zijn echte jagers en houden ervan om te worden uitgedaagd. Voor deze katten zijn laserlampjes, speelmuizen en hengels helemaal het einde. Als jouw kat het leuker vindt om zichzelf te vermaken, heb je genoeg aan speelballen en een krabpaal. Een goede krabpaal is stevig en bevat verschillende structuren, om jouw huisdier afwisseling te geven. Gooi de krabpaal niet weg wanneer hij versleten is, want dat vind een kat juist fijn! Ook pluche knuffels en speeltunnels doen het goed onder katten. Heb je advies nodig over de beste verzorging van je poes of kat? Neem gerust contact met ons op of bezoek ons tuincentrum in Tilburg, waar je alles vindt wat jouw kat nodig heeft. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel Tilburg

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet