Vogels

Onze dierenafdeling van GroenRijk Tilburg heeft een ruim assortiment aan binnenvogels en alles wat je nodig hebt om je gevederde vriend zo goed mogelijk te verzorgen. Onze specialisten staan voor je klaar op de dierenafdeling

Soorten vogels

Ons assortiment biedt ruime keuze in vogelsoorten, met wisselend aanbod. Voor meer informatie over de vogels en het huidige aanbod vogels bel je naar: 013 4550860 of kom langs om zelf te kijken. Een vogel neem je natuurlijk niet zomaar, de vogel moet passen bij jouw wensen en omgekeerd. Sommige vogels hebben extra wensen, zoals een vogelvriendje erbij of een grotere leefomgeving of gespecialiseerd voedsel. Onze gespecialiseerde dierenverkopers staan voor je klaar met advies over de beste vogel voor jou en je leefomgeving.

Vogelvoer

Heb je vogelvoer of bodembedekking nodig? Bij ons kun je kiezen uit verschillende merken en soorten voer. Denk aan vogelvoer voor kanaries, grasparkieten, maar ook tropische vogels, papegaaienvoer en voer voor kuikens en kippen. Ook op snackgebied kunnen je vogels hun hartje ophalen bij ons. Met veel verschillende snacks van Vitakraft zit er altijd wel iets in ons assortiment waar je je vogel mee kunt verwennen.

Vogelkooien & speeltjes

Zoek je een mooie vogelkooi of leuke speeltjes om je vogel mee te vermaken? Stel zelf een vogelparadijs samen uit ons assortiment vogelspullen. Kies een mooie vogelkooi uit in de kleur en het formaat dat bij jouw vogel en je huis passen en kleed deze naar eigen wens aan. Trapjes, spiegeltjes, stokjes, hangende- en liggende speeltjes met kleuren en balletjes toveren de vogelkooi om tot een waar speelparadijs.

Voor vogelhuisjes, voederschalen, nestkastjes, spiegeltjes, vogelbadjes en allerlei aanverwante artikelen kun je natuurlijk ook gewoon terecht in ons tuincentrum. Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Tilburg met alles voor vogels! Natuurlijk bieden wij ook alles aan voor tuinvogels.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierenwinkel Tilburg

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet