Dierenwinkel Tilburg

Ben je opzoek naar een dierenwinkel in Tilburg? In ons tuincentrum ben je aan het juiste adres. Wat is er nu gezelliger dan een huisdier? De kat die 's avonds lekker bij je komt liggen, de hond waar je heerlijke wandelingen mee maakt of een konijntje waar de kinderen zo leuk mee kunnen spelen.

Het assortiment van onze dierenwinkel

Wij bieden een ruim assortiment dierbenodigdheden en accessoires voor:

Met een zeer ruim assortiment mogen wij onszelf ook wel een dierenspeciaalzaak noemen. Ben je op zoek naar een dierenwinkel met scherp geprijsd voer, manden of kussens, leuke speeltjes, riemen, voerbakken voor je hond of kat, verzorging of bestrijdingsmiddelen, riemen, krabpalen of kattenbakken? Dan ben je bij GroenRijk Tilburg aan het juiste adres. Natuurlijk ook vissen en aquaria en alles om jouw aquarium in te richten. Ook verkopen wij vogels, vogelvoer, vogelkooien en alle toebehoren. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook konijnen, cavia’s en hamsters te koop. En natuurlijk alles om deze dieren te verzorgen zoals, voer, hooi, stro, bodembedekking, konijnenkooien en speelgoed.

Dierenwinkel Tilburg bij GroenRijk Tilburg

Dieren in de tuin

Wij hebben ook aan de dieren in de tuin gedacht. In ons tuincentrum bieden wij onder andere bijenhuisjes, vogelhuisjes, vogelvoer en nestkastjes. Eigenlijk alles om jouw tuin aangenaam te maken voor de wilde insecten, tuinvogels en andere dieren. Met nectar planten kun je er voor zorgen dat je meer bijen of vlinders in de tuin krijgt! Nectar planten in de tuin zijn zeker geen straf, want ze hebben de prachtigste bloemen. Denk aan: de vlinderstruik, rode zonnehoed, lavendel en meer. Vraag er naar op onze buitenafdeling!

Heb je advies nodig over welke producten geschikt zijn voor jouw huisdier of dieren in de tuin? De medewerkers van de dierenafdeling staan altijd klaar om je advies en tips te geven.

Dus tot snel in onze dierenwinkel!

Bezoek de dierenwinkel 

 

            

Yvonne                     Marc                                           

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg