Dierenwinkel

Bent u opzoek naar een dierenwinkel in Tilburg, in ons tuincentrum bent u aan het juiste adres. Wat is er nu gezelliger dan een huisdier? De kat die 's avonds lekker bij u komt liggen, de hond waar u heerlijke wandelingen mee maakt, het konijn waar de kinderen zo leuk mee kunnen spelen.

Het assortiment van onze dierenwinkel

Wij bieden u een ruim assortiment dierbenodigdheden en accessoires voor:

Met een zeer ruim assortiment mogen wij onszelf ook wel een dierenspeciaalzaak noemen. Bent u op zoek naar een dierenwinkel met scherp geprijsd voer, manden of kussens, leuke speeltjes, riemen, voerbakken voor uw hond of kat. Verzorging of bestrijdingsmiddelen. Riemen, Krabpalen of kattenbakken. Natuurlijk ook vissen en aquaria en alles om uw aquarium in te richten. Ook verkopen wij vogels, vogelvoer, vogelkooien en alle toebehoren. En niet te vergeten hebben wij ook konijnen, cavia’s en hamster. En natuurlijk alles om deze dieren te verzorgen zoals, voer, hooi, stro, bodembedekking, konijnenkooien en speelgoed.

Dieren in de tuin

Wij hebben ook aan de dieren in de tuin gedacht. In ons tuincentrum bieden wij onder andere bijenhuisjes, vogelhuisjes, vogelvoer en nestkastjes. Eigenlijk alles om uw tuin aangenaam te maken voor de wilde insecten tuinvogels en andere dieren. Met nectar planten kunt u er voor zorgen dat u meer bijen of vlinders in de tuin krijgt! Nectar planten in de tuin is zeker geen straf want ze hebben de prachtigste bloemen. Denk aan: de vlinderstruik, rode zonnhoed, lavendel en meer. Vraag er naar op onze buiten afdeling!

Heeft u advies nodig over welke producten geschikt zijn voor uw huisdier of dieren in de tuin? De medewerkers van de dieren afdeling staan altijd klaar om u advies en tips te geven.

Dus tot snel in onze dierenwinkel!

 

            

Yvonne                     Marc                                           

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg