Luchtzuiverende kantoorplanten

Luchtzuiverende kantoorplantenLuchtzuiverende kantoorplanten fleuren jouw bedrijf op én verhogen de productiviteit. Bij tuincentrum GroenRijk Tilburg vind je diverse luchtzuiverende kantoorplanten! Wij hebben een groot assortiment luchtzuiverende kamerplanten die niet alleen zorgen voor een rustige uitstraling van jouw kantoor, maar ook nog positieve effecten op je gezondheid hebben.

De Gerbera, Ficus en Goudpalm zijn voorbeelden van kleine en grote kantoorplanten om de uitstraling en productiviteit op jouw kantoor te verbeteren. Kom langs bij tuincentrum GroenRijk Tilburg en bekijk ons volledige assortiment luchtzuiverende kantoorplanten!

Wat doen luchtzuiverende kantoorplanten?

Alle kamerplanten zetten koolstofdioxide om in zuurstof, dus wat is het verschil met ‘normale’ planten en luchtzuiverende planten?

  • Kantoorplanten produceren zuurstof, waardoor je helder kunt nadenken en beter beslissingen kunt maken;

  • Luchtzuiverende kantoorplanten zetten niet alleen koolstofdioxide om in zuurstof, maar filteren ook nog eens schadelijke gassen uit de lucht. Kantoren zitten vol schadelijke gassen en zelfs giftige chemicaliën, zoals benzeen, formaldehyde en koolmonoxide. Deze schadelijke stoffen hebben onder andere een negatief effect op de luchtwegen en kunnen hoofdpijn veroorzaken, luchtzuiverende planten gaan dit tegen;

  • Daarnaast zorgen planten op kantoor voor een fijne en meer ontspannen sfeer voor werknemers, omdat planten een positief effect hebben op de stemming van mensen.

Luchtzuiverende planten zorgen dus niet alleen voor meer zuurstof, ze zorgen ook voor een betere gezondheid en een positieve werksfeer. Het zijn dus de ideale planten voor op kantoor!

Planten op kantoor: meer creativiteit en een betere gezondheid

Volgens onderzoek van de Rijksuniversiteit van Groningen, is de productiviteit op een werkplek met planten 15-19% hoger dan op een werkplek zonder planten. Dit komt doordat luchtzuiverende kantoorplanten zorgen voor meer concentratie en meer creativiteit bij werknemers. Er zijn dus ontzettend veel redenen om jouw kantoor op te fleuren met prachtige grote en kleine kantoorplanten. Bekijk onze kantoorplanten top tien voor inspiratie voor jouw kantoor!

Grote en kleine kantoorplanten kopen

Wil jij nu ook luchtzuiverende kantoorplanten kopen? Kom dan langs bij tuincentrum GroenRijk Tilburg en bekijk ons volledige assortiment luchtzuiverende kantoorplanten in het echt. Combineer grote groene luchtzuiverende kantoorplanten met kleinere kleurrijke voor een prachtig kantoor, dat ook nog eens een fijne werkplek is.

Kom langs bij GroenRijk Tilburg
 

Kantoorplant gatenplant - Groenrijk Tilburg

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kantoorbeplanting

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet