Zena Vuurwerk Tilburg

Zena Vuurwerk kopen in Tilburg? GroenRijk Tilburg presenteert je graag al het vuurwerk van deze hoogstaande vuurwerkleverancier! De Zena Megastore is gevestigd in Tuincentrum GroenRijk Tilburg. Tegen het einde van het jaar is onze Zena vuurwerkwinkel weer voor je geopend! In onze Zena webshop kan je al eerder bestellen.

Vuurwerk voor jong en oud

Met het ruime aanbod van Zena Vuurwerk ga jij ieder Oud & Nieuw weer knallend het nieuwe jaar in. Een greep uit ons aanbod:

  • knalbatterijen;
  • babypijlen;
  • top rockets;
  • funpakketten;
  • kaarsen;
  • fonteinen.

Combineer zelf verschillende soorten vuurwerk of kies voor een door Zena samengesteld vuurwerkpakket. Ga bijvoorbeeld voor een pakket vol met klassiek vuurwerk of juist voor eentje met alleen maar siervuurwerk. Ben je op zoek naar knallend vuurwerk? Zena Vuurwerk biedt niet alleen knalbatterijen aan, maar ook loeiharde vlinders en vuurwerkmatten die de hele nacht door lekker blijven knallen! Houd je niet zo van die harde knallen? Gelukkig zitten er ook genoeg Romeinse kaarsen en fonteinen in het aanbod die een pracht zijn voor het oog. Ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven. Sla genoeg sterretjes en knalerwten in, zodat jouw kleine ook mee kan genieten.

Zelf Zena vuurwerk afsteken in Tilburg?

Natuurlijk kan je gluren bij de buren, maar zelf vuurwerk afsteken is toch vele malen spannender en leuker? Harder, better, faster! Dat is de slogan die Zena Vuurwerk uit wil dragen en daar sluiten we ons graag bij aan! De oorsprong van Zena Vuurwerk ligt in België en dan moet het wel goed vuurwerk zijn. Vroeger was Zena Vuurwerk alleen daar te koop, maar tegenwoordig is het ook volop verkrijgbaar in Nederland! Daarom vind je nu ook jouw favoriete vuurwerk in Tilburg. Jaarlijks organiseert Zena een festival waar het mooiste vuurwerk getoond wordt: "Zena Trophy". Dit festival is compleet door vuurwerkliefhebbers voor vuurwerkliefhebbers georganiseerd. Het is het grootste vuurwerkfestival van Noord-Europa. Een echte vuurwerkfan? Dan is dit zeker een event om dit jaar te gaan bezoeken. Het filmpje hieronder geeft je een idee van wat je dan te wachten staat!

Zena vuurwerk kopen in Tilburg

Kom naar onze Zena vuurwerkwinkel, bekijk aldaar diverse demo's en vraag onze vuurwerkexperts om advies! Bij ons vind je alles om het oude jaar goed af te sluiten en het nieuwe jaar fantastisch te beginnen!

GroenRijk Tilburg
Stokhasseltlaan 39
5049 TB Tilburg
Telefoonnummer: 013 455 0860

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet