Zena Vuurwerk Tilburg

Zena Vuurwerk kopen in Tilburg? GroenRijk Tilburg presenteert je graag al het vuurwerk van deze hoogstaande vuurwerkleverancier! De Zena Vuurwerk Megastore Tilburg is gevestigd in Tuincentrum GroenRijk Tilburg. Op 19 november 2022 is onze Zena vuurwerkwinkel weer voor je geopend! In onze Zena Vuurwerk Tilburg webshop kan je al eerder bestellen. Bestel je vóór 29 december, dan profiteer je van voorverkoopprijzen. Daarnaast krijg je bij iedere bestelling een gratis vuurwerkbril en aansteeklont cadeau. Ook krijg je bij een besteding hoger dan €50,00 gratis vuurwerk:

  • Bij een besteding tussen de €50,- en €120,- krijg je vuurwerk t.w.v. €19,95
  • Bij een besteding tussen de €120,- en €250,- krijg je vuurwerk t.w.v. €39,95
  • Bij een besteding tussen de €250,- en €500,- krijg je vuurwerk t.w.v. €79,95
  • Bij een besteding vanaf €500,- krijg je vuurwerk t.w.v. €159,95

Vuurwerk voor jong en oud

Met het ruime aanbod van Zena Vuurwerk Tilburg ga jij ieder Oud & Nieuw weer knallend het nieuwe jaar in. Een greep uit ons aanbod:

  • knalvuurwerk;
  • siervuurwerk;
  • vuurwerkpakketten;
  • kindervuurwerk.

Combineer zelf verschillende soorten vuurwerk of kies voor een door Zena samengesteld vuurwerkpakket. Ga bijvoorbeeld voor een pakket vol met klassiek vuurwerk of juist voor eentje met alleen maar siervuurwerk. Ben je op zoek naar knallend vuurwerk? Zena Vuurwerk Tilburg biedt niet alleen knalbatterijen aan, maar ook loeiharde vlinders en vuurwerkmatten die de hele nacht door lekker blijven knallen! Houd je niet zo van die harde knallen? Gelukkig zitten er ook genoeg Romeinse kaarsen en fonteinen in het aanbod die een pracht zijn voor het oog. Ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven. Sla genoeg sterretjes en knalerwten in, zodat jouw kleine ook mee kan genieten.

Zelf Zena vuurwerk afsteken in Tilburg?

Natuurlijk kan je gluren bij de buren, maar zelf vuurwerk afsteken is toch vele malen spannender en leuker? Harder, better, faster! Dat is de slogan die Zena Vuurwerk uit wil dragen en daar sluiten we ons graag bij aan! De oorsprong van Zena Vuurwerk ligt in België en dan moet het wel goed vuurwerk zijn. Vroeger was Zena Vuurwerk alleen daar te koop, maar tegenwoordig is het ook volop verkrijgbaar in Nederland! Daarom vind je nu ook jouw favoriete vuurwerk in Tilburg. 

Zena vuurwerk kopen in Tilburg

Kom naar onze Zena Vuurwerk Megastore Tilburg in GroenRijk Tilburg, bekijk aldaar diverse demo's en vraag onze vuurwerkexperts om advies! Bij ons vind je alles om het oude jaar goed af te sluiten en het nieuwe jaar fantastisch te beginnen!

GroenRijk Tilburg
Stokhasseltlaan 39
5049 TB Tilburg
Telefoonnummer: 013 455 0860

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet