Lampe Berger

Op zoek naar Lampe Berger in de omgeving van Tilburg? Bij GroenRijk Tilburg verkopen we dit populaire merk huisparfums. De geurproducten van Lampe Berger bieden de mogelijkheid om zelf het aroma van jouw huis te bepalen. Een product van Lampe Berger past bij ieder interieur en dit maakt het ook hét ideale cadeau. Het assortiment van GroenRijk Tilburg is heel ruim en we mogen ons wel dé leverancier van Lampe Berger in de omgeving van Tilburg noemen!

Waarom kiezen voor Lampe Berger?

Met Lampe Berger creëer je een bepaalde sfeer in huis, want geur bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer. Er zijn heel veel verschillende geuren ontwikkeld, die je ook kunt combineren. Met Lampe Berger haal je bijvoorbeeld ook vervelende geurtjes weg, zoals geuren die zijn ontstaan bij het koken, stank van de hond of een muffe geur. Natuurlijk bestaan er ook andere merken huisparfums, dus waarom moet je nou écht voor Lampe Berger kiezen? Het grootste verschil tussen Lampe Berger en andere merken huisparfums is dat Lampe Berger niet alleen parfum verspreidt, maar de lucht ook daadwerkelijk reinigt. Dit wordt gedaan met behulp van een katalytische brander. Deze brandt op een extreem hoge temperatuur en vangt en vernietigt geurmoleculen. De producten van Lampe Berger zijn gemakkelijk bij te vullen.  

De producten van Lampe Berger

Naast katalystische branders koop je bij ons ook geurstokjes van Lampe Berger. Er zijn vele soorten geuren van Lampe Berger, die op te delen zijn in de volgende categorieën:

  • Fris
  • Bloemig
  • Zacht
  • Fruitig
  • Zoet
  • Kruidig
  • Functioneel

Het ligt er maar net aan wat je lekker vindt. Alle parfums zijn opgebouwd uit drie delen en dit wordt ook wel de geurpiramide genoemd. Dit houdt in dat het parfum drie verschillende geuren bevat: de topgeur, de middengeur en de basisgeur. je ruikt gedurende het eerste uur de topgeur, deze gaat over in de middengeur en de basisgeur is de geur die het langst aanhoudt. De drie geuren samen zorgen voor een dynamische en unieke geur, waar Lampe Berger om bekend staat!

Lampe Berger gebruiken

Je kunt de producten van Lampe Berger dus zelf bijvullen, maar er is nog iets wat regelmatig moet gebeuren: reinigen. Reinig vooral de brander met de neutrale geur regelmatig. Hoe langer de brander aanstaat, hoe minder intens de geur wordt. Speel hier een beetje mee. Het is ook leuk om de geuren af te stemmen op de seizoenen of probeer jouw stemming positief te beïnvloeden. Vul de brander altijd voor minimaal de helft met parfum. Gebruik geen parfums van andere merken, want deze zijn niet getest in onze specifieke branders, dus dit kan gevaarlijk zijn en de garantie vervalt dan. Je kunt de brander ook in de keuken, badkamer of op kantoor neerzetten. Zet hem alleen nooit in de auto, want dan kan hij omvallen. De brander moet ieder jaar vervangen worden als je wilt dat deze optimaal werkt.

Lampe Berger kopen in Tilburg

Kom langs op de trend en sfeerafdeling van GroenRijk Tilburg voor leuke producten van Lampe Berger! Onze vriendelijke medewerkers staan altijd voor je klaar. Samen vinden we een passende geur voor jouw huis.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Trend en sfeerafdeling

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet