Zijden bloemen

Naast onze snijbloemen en tuin- en kamerplanten hebben wij een uitgebreide afdeling met zijden bloemen en planten. Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heb je er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief. Zet een mooi boeket van zijdebloemen in je hal en je huis oogt meteen vrolijk als er gasten arriveren. Nooit meer problemen met donkere en saaie hoekjes in huis. Want een zijden plant kan overal staan, zo maak jij óók indruk met je (zijden) urban jungle. In ons tuincentrum vind je een grote variatie aan (seizoens) bloemen, planten en decoratieve takken. Je kunt natuurlijk ook echte snijbloemen met zijdebloemen combineren, zie jij het verschil? 

Soorten zijden planten en bloemen

Ons zijden assortiment is zo uitgebreid dat we je blijven verrassen met mooie en trendy zijden artikelen. Grote groene zijden planten, een assortiment aan cactussen en vetplanten (klein en groot), 'bloeiende' zijden planten zoals hortensia's en rozen maar ook losse stengels en hangplanten. Bijna elke echte plant is te vervangen door een mooie zijden plant! Ook alle populaire plantsoorten zoals de Begonia Maculata en Scindapsus Pictus kun je bij ons vinden. Daarnaast hebben we een gigantisch assortiment aan losse zijden bloemen, in alle kleuren, maten en soorten. Kom jij gezellig winkelen voor zijden planten en bloemen bij GroenRijk Tilburg?

Zijden boeketten en bloemstukken

Ben je niet goed in het samenstellen van een (zijden) boeket of heb je er geen tijd voor? Geen punt, bel naar onze trendafdeling of kom even langs en onze specialisten stellen een zijden boeket of bloemstuk samen naar jouw wensen en eisen. Denk aan een cadeauboeket voor mensen met allergieën, donkere ruimtes zoals badkamers en hallen, maar ook boeketten voor bijzondere gelegenheden. Zoals een prachtig zijden bloemstuk voor een graf of begrafenis. Kom gerust langs voor meer informatie.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Trend en sfeerafdeling

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet