Graszoden Tilburg

Wilt u graszoden kopen in Tilburg? Een mooie groene grasmat in uw tuin oogt fris en maakt uw tuin levendig. U kunt ervoor kiezen om een gazon in te laten zaaien maar voor het snelste resultaat bestelt u het beste graszoden. In ons tuincentrum in Tilburg heeft u de meeste keus voor de scherpste prijs!

Vele soorten graszoden in Tilburg

Er zijn verschillende soorten graszoden te verkrijgen in ons tuincentrum in Tilburg. Zo hebben wij bijvoorbeeld een gazon wat ideaal is voor spelende kinderen en wat bestaat uit een sterkere grassoort. De fijnere en meer kwetsbare graszoden hebben een grotere sierwaarde. Speelgras is dan ook een taai type dat goed tegen droogte kan en zorgt voor een dichtbegroeidheid. En tenslotte ook nog een soort graszoden is die in de schaduw en in de winter goed kan overleven! U kunt zelf aangeven hoeveel m2 graszoden u nodig heeft. In ons tuincentrum te Tilburg kunnen wij u alles vertellen over de verschillende soorten.

Graszoden kopen bij GroenRijk Tilburg

Ook voor het bemesten van de graszoden kunt u bij GroenRijk Tilburg terecht. Zo hebben wij verschillende combinatieverpakkingen te koop die het gazon bemesten en tevens het onkruid verdelgen.

U kunt via de site graszoden bestellen voor over 2 dagen of later

Prijzen van de graszoden:

0 - 50 m²               € 2,90 p/m²
50 - 100 m²           € 2,80 p/m²
> 100 m²               € 2,70 p/m²

Haal uw bestelling op GroenRijk

Heeft u nog vragen over een van onze graszoden? Neem dan contact op met ons tuincentrum in Tilburg of leg een bezoekje af. Ons vriendelijk en behulpzaam personeel helpt u graag verder! Bekijk een routeomschrijving vanuit Tilburg en omgeving naar GroenRijk en haal uw bestelling graszoden op.

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg