GroenRijk Hoveniers

Opzoek naar een hovenier in Tilburg? Wist u dat Groenrijk Tilburg ook een hoveniersafdeling heeft voor tuinaanleg en tuinonderhoud? Geniet extra van uw tuin door uw dromen te laten verwezenlijken door onze GroenRijk hoveniers. Een mooie tuin is een sieraad bij uw huis. Onze tuinmannen voeren diverse projecten uit van schets tot oplevering.  Of u nu uw voortuin of achtertuin zou willen opknappen, in moderne of landelijke stijl. Voor het uitvoeren van periodieke tuinonderhoudsbeurten hebben we een hovenier gespecialiseerd alleen in tuinonderhoud.

hovenier tuinaanleg Tilburg  Hovenier nieuwe schutting Tilburg Hovenier renovatie tuin met overkapping Tilburg

De werkzaamheden van onze hovenier in Tilburg

Inspiratie voor uw tuin in de omgeving van Tilburg?

Wij hebben van een aantal projecten een foto rapportage gemaakt.

Het 1e project is een achtertuin welke aan het water grenst daardoor loopt de tuin wat naar beneden af. Om toch te kunnen genieten van al het kadastrale binnen deze tuin hebben we de achterzijde gebruikt voor een houten vlonder. Die met funderingspalen in de grond zit. Daarop is een douglas houten frame gemonteerd met daarop douglas vonderplanken. De complete tuin inclusief erf afscheiding is verwijderd en afgevoerd. De 60x60 tegels maken de tuin groter en de verhoogde borders gemaakt van beton elementen maken het weer gebruiksvriendelijk. De verouderde blokhut moest vervangen worden met een zelfbouw blokhut van ook douglas hout. De balustrade bij de houten vlonder is gemaakt met dezelfde delen als de vloer. Zo loopt het geheel mooi door. Met zo ook een trap naar beneden om bij de waterkant te komen. Als erf afscheiding hebben we een douglas scherm gebruikt met houten palen met onder het scherm zware opsluitbanden om vocht optrekking tegen te gaan en om het geheel hoger te kunnen plaatsen voor nog meer privacy! Om de tuin compleet te maken hebben we er een teaktafel geplaatst met kunstof wicker stoelen, een gasbarbeque en een vrij hangende zweefparasol.

Bekijk de foto's

 

 

Het 2e project is ook een complete tuinrenovatie. Met verhoogde borders en brievenbus waterval, de tegels zijn gevlamde Chinees hardsteen van 60x60x3. Een aluminium terras overkapping met glazenschuifwandsysteem zodat je met elk soort weer buiten kunt zitten. Aangekleed met een Noach Sacha loungeset.

Bekijk de foto's

 

 

Het 3e project is een volledig vernieuwde schutting, waarbij de oude, samen met de beplanting is verwijderd en een strakke nieuwe voor in de plaats is gekomen.

Bekijk de foto's

 

 

Hovenier prijzen in Tilburg

Uiteraard zijn de kosten van de werkzaamheden door onze hovenier afhankelijk van de wensen. Wij denken graag mee over de invulling van uw tuin en komen met ideeën om uw tuin uniek te maken. Onze hoveniers hebben de ervaring om tot nieuwe inzichten te komen samen met u. Tevens hebben wij de kennis in huis om goed in te schatten welke planten en bomen op welke plek goed tot hun recht komen. Ook belangrijk is welke grondsoort daarbij gebruikt wordt. Onze hovenier is zeer ervaren in het samenstellen van een duurzame tuin, waar u lange tijd plezier van zult hebben. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor uw droomtuin. Gebruik daarvoor onderstaand formulier. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de wensen door te spreken.

Offerte formulier Hovenier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.
Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg