GroenRijk Hoveniers

Opzoek naar een hovenier in Tilburg? Wist u dat Groenrijk Tilburg ook een hoveniersafdeling heeft voor tuinaanleg en tuinonderhoud? Geniet extra van uw tuin door uw dromen te laten verwezenlijken door onze GroenRijk hoveniers. Een mooie tuin is een sieraad bij uw huis. Onze tuinmannen voeren diverse projecten uit van schets tot oplevering. Of u nu uw voortuin of achtertuin zou willen opknappen, in moderne of landelijke stijl. Voor het uitvoeren van periodieke tuinonderhoudsbeurten hebben we een hovenier gespecialiseerd alleen in tuinonderhoud.

hovenier tuinaanleg Tilburg  Hovenier nieuwe schutting Tilburg 

Hovenier renovatie tuin met overkapping Tilburg

De werkzaamheden van onze hovenier in Tilburg

Inspiratie voor uw tuin in de omgeving van Tilburg?

Wij hebben van een aantal projecten een foto rapportage gemaakt.

1e Project: Achtertuin aan de waterkant

hovenier tuin waterkant GroenRijk TilburgDit is een achtertuin welke aan het water grenst daardoor loopt de tuin wat naar beneden af. Om toch te kunnen genieten van al het kadastrale binnen deze tuin hebben we de achterzijde gebruikt voor een houten vlonder.  De 60x60 tegels maken de tuin groter en de verhoogde borders gemaakt van beton elementen maken het weer gebruiksvriendelijk. Daarnaast is er een nieuw tuinhuisje geplaatst van het zelfde hout als de vlonder. 

Bekijk de foto's

2e project Vernieuwde schuting tuin

hovenier complete tuinrenovatieDit is een volledig vernieuwde schutting, waarbij de oude, samen met de beplanting is verwijderd. De tuin is nu voorzien van een strakke nieuwe schutting en tevens hebben wij voor de beplanting gezorgd.

Bekijk de foto's

 

Het 3e project renovatie tuin met overkapping

hovenier tuin Tilburg

Verhoogde borders en brievenbus waterval, de tegels zijn gevlamde Chinees hardsteen. Een aluminium terras overkapping met glazenschuifwandsysteem zodat je met elk soort weer buiten kunt zitten. Aangekleed met een Noach Sacha loungeset!

Bekijk de foto's


 

 

Hovenier prijzen in Tilburg

Uiteraard zijn de kosten van de werkzaamheden door onze hovenier afhankelijk van de wensen. Wij denken graag mee over de invulling van uw tuin en komen met ideeën om uw tuin uniek te maken. Onze hoveniers hebben de ervaring om tot nieuwe inzichten te komen samen met u. Tevens hebben wij de kennis in huis om goed in te schatten welke planten en bomen op welke plek goed tot hun recht komen. Ook belangrijk is welke grondsoort daarbij gebruikt wordt. Onze hovenier is zeer ervaren in het samenstellen van een duurzame tuin, waar u lange tijd plezier van zult hebben. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen voor uw droomtuin. Gebruik daarvoor onderstaand formulier. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de wensen door te spreken.

 

Offerte formulier Hovenier

Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.
Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet