Vuurwerk kopen bij GroenRijk Tilburg

Wil je dit jaar tijdens Oud & Nieuw de blits maken met prachtig Zena vuurwerk? Dan ben je bij GroenRijk Tilburg aan het juiste adres! Ieder jaar bieden wij een groot vuurwerkassortiment aan met vuurwerk van hoogwaardige kwaliteit. Het jaar afsluiten met een knal en meteen een knallend begin van het nieuwe jaar; als je de juiste vuurwerk soorten kiest, ontbreekt het aan niets dit jaar met Oud & Nieuw! En het beste van alles is dat je het eenvoudig online kunt bestellen en in onze winkel kunt afhalen.

GroenRijk Tilburg ligt op 5-25 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

In ons tuincentrum kunnen wij je helpen aan de nodige adviezen rondom de vuurwerk keuze. We hebben een grote showroom, waar je korte demo's kunt bekijken om te zien welke soort vuurwerk het beste bij je en jouw wensen past. 

 

Waarom kiezen voor GroenRijk Tilburg?

Kwaliteit en veiligheid staande voorop

 • Topkwaliteit Zena vuurwerk: Wij zijn trots op het aanbieden van Zena vuurwerk, bekend om zijn kwaliteit en indrukwekkende effecten.
 • Veiligheid eerst: Bij GroenRijk Tilburg staat veiligheid voorop. We voorzien je van gedetailleerde veiligheidsinstructies en tips voor het verantwoord afsteken van vuurwerk.

Ruim assortiment voor elke gelegenheid

 • Ruim assortiment: Van knalvuurwerk tot prachtige vuurpijlen, ons assortiment is divers en geschikt voor elke gelegenheid.
 • Deskundig advies: Ons team staat klaar om je deskundig advies te geven over het kiezen van het juiste vuurwerk voor jouw feest.

Eenvoudig online bestellen en afhalen

 • Eenvoudig online bestellen: Bestel jouw vuurwerk eenvoudig online via onze website en haal het op in onze winkel in Tilburg.
 • Snelle afhaalservice: Jouw bestelling staat snel klaar voor afhaling in onze winkel, zodat je geen tijd verspilt.

 

Online vuurwerk bestellen

Het is mogelijk om vuurwerk online te bestellen. Wij verwelkomen je daarna graag bij GroenRijk Tilburg om deze op te komen halen. In de voorverkoop heb je kans op mooie voordelen en bestel je vuurwerk tegen voordelige prijzen! Je vindt in ons assortiment grote en bekende vuurwerkmerken die je dit jaar niet wilt missen.

Daarnaast krijg je bij iedere bestelling een gratis vuurwerkbril en aansteeklont cadeau. Ook krijg je bij een besteding hoger dan €50,00 gratis vuurwerk:

 • Bij een besteding tussen de €50,- en €120,- krijg je vuurwerk t.w.v. €19,95
 • Bij een besteding tussen de €120,- en €250,- krijg je vuurwerk t.w.v. €39,95
 • Bij een besteding tussen de €250,- en €500,- krijg je vuurwerk t.w.v. €79,95
 • Bij een besteding vanaf €500,- krijg je vuurwerk t.w.v. €159,95

Vuurwerk voor kinderen

Of je nu liefhebber bent van groots siervuurwerk, of liever harde knallen afvuurt. Het kan allemaal! Wij hebben in ons assortiment naast sier- en knalvuurwerk uiteraard ook gedacht aan de kleintjes. Het kindervuurwerk dat wij aanbieden is erg leuk voor kinderen om (onder begeleiding) de mooiste soorten vuurwerk af te steken!

 

Tot ziens in onze vuurwerkshowroom!

Ieder jaar weer ben je welkom in onze uitgebreide vuurwerkshowroom. Hier vind je digitale demonstraties van de verschillende vuurwerksoorten en kunnen wij je helpen bij de keuze voor het geschikte vuurwerk. Uiteraard hebben wij ook de nodige veiligheidsartikelen, zoals vuurwerkbrillen. Het allerbelangrijkste blijft immers de veiligheid!

De grootste vuurwerk aanbieder van de regio

Wij hebben in de regio van Tilburg het grootste vuurwerk assortiment! Je bent vanuit uw woonplaats in de buurt van harte welkom om ons aanbod te bekijken. GroenRijk Tilburg heeft wekelijks koopzondag en staat voor je klaar met persoonlijke adviezen. Uiteraard hebben wij naast vuurwerk ook een zeer ruim aanbod aan al je benodigdheden op het gebied van huis. tuin en dier. Ook voor de andere nodige sfeerartikelen tijdens de decembermaand bent u bij ons aan het juiste adres! Zowel voor een kerstboom als alle aanverwante versiering en verlichting. Tot ziens bij GroenRijk Tilburg!

Routebeschrijving

 

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet