Tuinbank

Zoekt u een geschikte tuinbank om heerlijk van het buitenseizoen te genieten? Een klein bankje voor in de voortuin of in een zonnige hoek, of een heerlijke loungebank om uren van de zon te genieten. Wat uw wens ook is, bij GroenRijk Tilburg bent u aan het juiste adres!

GroenRijk Tilburg ligt op 5-25 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Ontdek ons ruime assortiment aan tuinmeubelen 

Voor een tuinbank die volledig aan uw wensen voldoet, bent u in onze vernieuwde showroom aan het juiste adres. Hier hebben een zeer divers aanbod aan tuinmeubelen in diverse soorten en maten. Zo is er materiaal naar iedere stijl en onderhoudsvoorkeuren en zijn ook de kleuren en vormen verschillend. U vindt gegarandeerd een tuinbank die aan uw wensen voldoet!

Niet alleen tuinbanken, maar ook volledige tuinsets

Naast enkele tuinmeubelen, vindt u in onze showroom ook volledige tuinsets. Bij loungesets horen vaak heerlijke banken waar u uren op kunt ontspannen. Het is ook vaak mogelijk om een tuinbank te kiezen die qua stijl aansluit bij bijvoorbeeld een bistro- of andere tuinset. 

Tuinbanken in diverse stijlen en materialen

In onze showroom vindt u verschillende soorten tuinbanken, van verschillende materialen. Zoals:Tuinbank kopen

  • Aluminium
  • Hout
  • Metaal

U zult verbaasd zijn van het effect dat de verschillende stijlen op uw tuin hebben. Een strakke tuinbank maakt uw tuin bijvoorbeeld een stuk moderner en een klassieke bank geeft het geheel een meer romantische uitstraling. Richt u uw tuin opnieuw in, of kiest u liever een meubel dat bij uw huidige set past? U kunt in ieder geval alle kanten op!

Meer dan alleen tuinmeubelen

Uiteraard vindt u in ons tuincentrum meer dan slechts een tuinmeubelen showroom. Wij hebben diverse producten op het gebied van huis, tuin én dier! Denk aan sfeervolle woonaccessoires, tuingereedschap, planten, potterie en dierenverzorging. 

Kom snel langs in onze tuinmeubelen showroom!

Wij heten u graag van harte welkom in onze tuinmeubelen showroom en in de rest van ons tuincentrum. Indien nodig kunnen wij u adviseren bij de keuze voor een tuinbank en u kunt uiteraard uittesten hoe de verschillende modellen zitten. Zo kiest u de perfecte bank voor uw tuin en bent u klaar voor de zonnige dagen! Bij GroenRijk Tilburg bereidt u uw tuin perfect voor op het zonnige buitenseizoen. Tot ziens in ons tuincentrum!

Routebeschrijving

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet