Tuinbank Kaatsheuvel

Met een tuinbank in Kaatsheuvel geniet u heerlijk van het buitenleven. Wij hebben een showroom van meer dan 2000 m2 waar u terecht kunt voor diverse soorten en maten tuinbanken. Een ideale oplossing om gemakkelijk meer zitplekken te creëren. Bij tuincentrum GroenRijk Tilburg, nabij Kaatsheuvel kunt u terecht voor onze showroom en het volledige aanbod aan tuinartikelen, meubels, parasols én een dierenwinkel!

 

Assortiment tuinbanken in de regio Kaatsheuvel

Wij hebben diverse soorten tuinbanken, namelijk:

  • Aluminium tuinbanken
  • Houten tuinbanken
  • Metalen tuinbanken

Voor onze tuinmeubelen kunt u ook een kijkje nemen in onze webshop en de tuinbank online bestellen. Wilt u het aanbod liever in het echt bekijken? Kom dan langs in ons tuincentrum! Daar kunnen wij u tevens voorzien van de nodige informatie en adviezen.

Tuinbank kopen

Tuinbanken en andere tuinmeubelen kopen in Kaatsheuvel

In onze showroom van meer dan 2000 m2 kunt u terecht voor een zeer divers aanbod aan tuinmeubelen. Heeft u al een tuinbank op het oog? Dan kunnen wij u voorzien van adviezen over het onderhoud en de reiniging en eventueel tuinkussens voor een aangename zit-ervaring. U kunt bij ons ook terecht voor andere tuinmeubelen, van ligstoelen tot aan volledige bistro sets.

Tuinbanken en tuinmeubels kopen

Graag tot ziens bij GroenRijk Tilburg!

Bezoek onze showroom nabij Kaatsheuvel en vind gegarandeerd een geschikte tuinbank! Na het shoppen bent u ook van harte welkom in onze lunchroom De Proeftuin, voor een lunch of een drankje. We zien u graag in ons tuincentrum en voorzien u indien nodig van adviezen en meer informatie!

Routebeschrijving

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet