Parasol Waalwijk

Een parasol kopen in Waalwijk doet u bij tuincentrum GroenRijk! Gevestigd in Tilburg, nabij Waalwijk, helpen wij u graag aan al uw benodigdheden voor huis en tuin. Van parasols tot aan woonaccessoires: u vindt het allemaal in ons tuincentrum! Iedere week is bij ons koopzondag, u bent van harte welkom!

Een parasol naar wens in Waalwijk

Als u een parasol gaat uitkiezen is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden. Waar komt de parasol te staan? In de tuin, op het balkon, of aan de muur? Is er voldoende ruimte voor een parasolvoet en een parasolstok, of is een zweefparasol beter? Daarnaast speelt ook uw persoonlijke stijl een grote rol. De vorm, een eventuele print en de kleur maken natuurlijk een groot verschil! Kom daarom gerust langs bij GroenRijk Tilburg om alle mogelijkheden te bekijken!

 

 

Een zweefparasol of een parasol op voet?

Zweefparasols zijn steeds populairder en dat is niet zonder reden. Deze kunt u namelijk wat verder van de tuinset af plaatsen, waardoor de stok en parasolvoet niet in de weg staan. Een nadeel van de zweefparasol is echter wel dat deze lastiger te verplaatsen is. Een normale parasol is een ideale uitkomst als u regelmatig wisselt van opstelling. Woont u in Waalwijk en heeft u behoefte aan advies bij het uitkiezen van een nieuwe parasol? Kom dan gerust bij ons langs, wij helpen u graag!

Parasol kopen

Heeft u een compleet nieuwe tuinset nodig?

Een nieuwe parasol geeft uw tuin al een hele andere uitstraling, maar heeft u daarnaast een nieuwe tuinset of andere tuinmeubelen nodig? Wij hebben onder andere:

  • Tuinbanken
  • Tuinstoelen
  • Complete lounge sets en dining sets
  • Tuintafels
  • Ligstoelen

En nog veel meer! 

Parasol bestellen

Kom langs bij GroenRijk Tilburg voor meer informatie!

Heeft u vragen, of wilt u ons assortiment bekijken? Kom dan langs in ons tuincentrum nabij Waalwijk! Wij voorzien u graag van de nodige informatie. Laat u inspireren door ons ruime assortiment, of onze prachtige bloemenwinkel en bezoek na afloop onze gezellige lunchroom voor een lekker drankje of een lunch. Graag tot ziens bij tuincentrum GroenRijk Tilburg!

Bekijk het volledige assortiment

Routebeschrijving

 

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet