Parasol

Zoekt u een mooie nieuwe parasol? Bekijk dan het ruime aanbod van tuincentrum GroenRijk Tilburg!  In ons tuincentrum van 6000 m2 vindt u gegarandeerd een parasol die aan uw wensen en voorkeuren voldoet. Naast zonbescherming en het creëren van schaduw, is een parasol ook een stijlvol element om uw tuin compleet te maken.

GroenRijk Tilburg ligt op 5-25 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Meer dan alleen zonwering

Een parasol is een heel functioneel artikel voor uw tuin. Toch zien we tegenwoordig ware trends ontstaan op het gebied van tuininrichting en het creëren van sfeer met een parasol. Zo kunt u kiezen voor een vierkante, rechthoekige, of een ronde parasol. Alle verschillende modellen geven uw tuin een hele andere uitstraling. 

Parasols van verschillende materialen

Wij hebben in ons assortiment parasols van verschillende materialen. De één is weer en wind bestand en de ander dient vooral tijdens de hoog zomerse dagen. Geheel afhankelijk van uw wensen, vindt u de parasol die het beste bij u past. Naast het verschil in materiaal, zijn er uiteraard ook verschillende kleuren. Strak en onopvallend, of juiste een vrolijke eyecatcher in de tuin; het kan allemaal!Parasol kopen

Creëer één geheel in uw tuin

Wij hebben een zeer ruime showroom op het gebied van tuinmeubelen. Hier vindt u prachtige tuinsets en tuinmeubelen waar u de parasol bij uit kunt kiezen. Zo creëert u één geheel en geeft u de tuin de uitstraling die u wenst. Heeft u al tuinmeubelen en wilt u hier een geschikte parasol bij uitkiezen? Dat kan natuurlijk ook!

GroenRijk Tilburg voor zonwering en meer

Naast parasols hebben wij ook andere mogelijkheden voor zonwering in uw tuin. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor overkappingen die het volledige terras overkappen. Al dan niet bevestigd aan de voorgevel. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tot ziens bij GroenRijk Tilburg!

Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend voor inspiratie op het gebied van huis, tuin én dier. Heeft u behoefte aan adviezen of meer informatie? Wij helpen u graag verder! Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar, om u te voorzien van de nodige adviezen. Iedere week is het bij ons koopzondag. Onze lunchroom is ook iedere dag geopend zodat u tijdens uw bezoek even kunt bijkomen en ontspannen met een lekker hapje en drankje. Graag tot ziens in ons tuincentrum!

Routebeschrijving

 

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet