Graszoden

Wil je graszoden kopen in de omgeving van Tilburg? Bestel ze dan bij GroenRijk Tilburg! Niets is mooier dan een groen gazon in de tuin! Bij ons vind je graszoden van goede kwaliteit en het is zelfs mogelijk de graszoden door onze hoveniers te laten leggen. Op deze manier heb je zonder veel omkijken een prachtig gazon. Door middel van het formulier onderaan deze pagina kun je gemakkelijk graszoden bestellen en voor slechts € 20,- bezorgen wij de graszoden in de regio van Tilburg, wij lossen deze naast onze wagen. Wij brengen ze niet tot in de tuin.

Welke graszoden zijn er?

Kies voor een grassoort die bij past bij jouw wensen. Wil je een gazon waar de kinderen op kunnen ravotten? Kies dan voor een sterke grassoort zoals speelgazon. Speelgazon is een sterke graszode, dat makkelijk te onderhouden is. De fijnere, meer kwetsbare grassoorten hebben meer sierwaarde. Deze premium graszoden zijn dieper groen en goed bestand tegen kort maaien. Dit gazon vereist wel meer onderhoud. Vraag naar de soorten graszoden en welk gras je het beste kunt leggen of laten leggen in ons tuincentrum te Tilburg.

Waar moet ik op letten bij het kopen van graszoden?

Welke graszoden je het beste kunt leggen is dus afhankelijk van meerdere factoren:

  • Kies bij het kopen van graszoden een zaaimengsel dat past bij jouw wensen. Dit is afhankelijk van de mate waarin je bereid bent jouw gazon te onderhouden en of er veel op gelopen zal worden;
  • Voor het aanleggen van jouw gazon is het belangrijk om de juiste hoeveelheid compost te kopen ter voorbereiding van de grasmat;
  • Laat je graszoden eventueel leggen door onze vakkundige medewerkers, voor een optimaal resultaat.

Voor specifieke vragen en meer informatie ben je van harte welkom in ons tuincentrum in Tilburg.

Onderhouden van jouw graszoden

Het leggen van jouw graszoden is secuur werk. Voor het beste resultaat is het wellicht verstandig het leggen over te laten aan ervaren hoveniers, daarom bieden wij deze service ook aan wanneer je graszoden bij ons bestelt. Als er eenmaal een volle grasmat ligt vereist dit ook nog het enige onderhoud, dit is wel afhankelijk van het zaaimengsel van jouw gazon. Je dient jouw graszoden regelmatig te bemesten en in het voorjaar de mossen en onkruid te verwijderen. Laat je goed informeren over de juiste onderhoudsmiddelen en de beste grasmaaimachine voor jouw grassoort.

Bezoek ons tuincentrum in Tilburg voor alle gazon gerelateerde artikelen

In ons tuincentrum in Tilburg vind je ook tal andere gazon gerelateerde producten en zelfs kunstgras vind je in ons uitgebreide assortiment. Bestel jouw graszoden via het formulier onderaan deze pagina of kom langs met al jouw vragen aangaande graszoden. Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé graszoden specialist van Tilburg met alles voor een mooi gazon! 

In de maanden april en mei hebben we zeer vaak graszoden uit voorraad. Een belletje of mail kan helpen of we de juiste hoeveelheid direct beschikbaar hebben.

Bestelformulier graszoden

Je kunt via de site graszoden bestellen voor vrijdag of zaterdag

Prijzen van de graszoden:

0   -   50 m²               € 4,10 p/m²
51 - 100 m²               € 4,00 p/m² 
>    100 m²                € 3,90 p/m²

 

Wij slaan jouw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Compost

We adviseren voor het leggen van de graszoden compost door de bovenlaag te harken. Dit is de perfecte voorbereiding van de grasmat.
1 zak van 40 ltr per 10m² aan te leggen gras. 1 zak van 40 ltr kost € 7,25

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenafdeling

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet