Regenton laten installeren

Een topkwaliteit regenton koop je bij GroenRijk Tilburg. Heb je weleens overwogen om een regenton te kopen? Dit kan je veel voordelen opleveren, ontdek het nu!

Een regenton kopen en laten installeren bij GroenRijk Tilburg

Wij verkopen prachtige regentonnen. Verschillende merken, formaten en designs. Zo is er voor iedereen een passende regenton. Het best lopende model dat wij verkopen heeft een inhoud van 200 liter en bevat een standaard, een deksel en een kraantje. Er is veel vraag naar het laten installeren van regentonnen bij het aanschaffen, daarom bieden wij graag deze service. Lees hieronder bij onze regentonnenactie wat dit inhoud.

Ontdek de voordelen van een regenton

Wil je iets goeds doen voor de natuur én je tuin? Begin met het aanschaffen van een regenton. Er valt jaarlijks namelijk zo’n 70 tot 90 cm regenwater waar we niet optimaal gebruik van maken. En dit terwijl het hebben van een regenton zoveel voordelen biedt:

  • Regenwater is gezond voor jouw planten, omdat het zacht is en sporenelementen en nauwelijks kalk bevat.
  • Door jouw planten te besproeien met regenwater, bespaar je een hoop drinkwater.
  • Dit bespaart je natuurlijk ook geld.
  • Regenwater is heel schoon en daarom geschikt voor het wassen van de auto en als drinkwater voor je huisdieren.

In andere landen is het gebruik van een regenton veel vanzelfsprekender, maar het drinkwater is in Nederland ook relatief goedkoop. In de toekomst zal de prijs van ons drinkwater naar verwachting steeds meer omhoog gaan, omdat het zuiveren steeds moeilijker wordt. Schaf daarom nu een regenton aan. Daarnaast zijn wij bij GroenRijk Tilburg druk bezig met duurzaamheid en klimaatbehoud. Dit begint natuurlijk bij jezelf. Daarom hebben wij op ons dak van het tuincentrum zonnepanelen aangebracht. GroenRijk Tilburg is voortaan voorzien van Groene stroom!

Regentonnen actie

1000 Blauwe Tuinen - Tilburg

Stichting Op Groene Voet, Gemeente Tilburg en GroenRijk Tilburg hebben 3 jaar samengewerkt om 'heel Tilburg aan de ton' te krijgen tijdens het #1000blauwetuinen project. De term 'blauwe' tuin staat voor een watervriendelijke en dus een gezondere tuin. Meer dan 850 regentonnen zijn geleverd, en veelal ook geïnstalleerd mét overloopset om het water in de tuin te behouden. De succesvolle samenwerking van het #1000blauwetuinen project komt tot een eind. Maar GroenRijk Tilburg zet de regentonnen actie voort. Want een regenton is altijd een goed idee! Ook ver buiten Tilburg en omstreken willen we mens en natuur een handje helpen.

Voor welk regentonpakket kies jij?

Wil jij ook een nieuwe regenton aanschaffen? Kies dan uit een van onze aanbevolen regentonnen keuzes en pakketten. Ga zelf aan de slag met de installatie of laat het door Albert onze installateur doen.

Bedankt voor je interesse in onze regentonnen actie. Enkele dingen om rekening mee te houden, wanneer je kiest voor een van de regentonacties dan heb je de keuze uit de volgende setprijzen excl. de prijs van de regenton:

1. Zelf afhalen + overloopset + vulset € 29,95
2. Bezorging + overloopset + vulset: € 39,95
3. Bezorging + installatie + overloopset + vulset: € 65,-

Wanneer je kiest voor dit mooie totaalpakket krijg je korting op alle onderstaande geselecteerde regentonnen.

Inhoud

In deze actie zit wel inbegrepen:

- Gratis advies. Kies je ervoor om de ton zelf te installeren, vergeet dan niet dat je ook de juiste boorgaten dient te maken voor de overloop.
- Bezorging en/of installatie door onze regentonneninstallateur.
- Een vulset en een overloopset zodat jouw nieuwe regenton meteen klaar voor gebruik is.

In de actie zit niet inbegrepen:

- De standaard. Deze wordt niet bij de prijs inbegrepen. Om een gieter onder de regentonkraan te zetten dient de ton van de grond af te staan. (De Elho ton heeft dit niet nodig).
- Overig bevestigingsmateriaal.
 

Extra informatie:
 
- De levering van de regentonnenactie vindt plaats vanaf 12-8. De leverdagen zijn woensdag en zaterdag, levertijden zijn 09:00 - 13:00 en 13:00 - 17:00 uur.
- Betalen kan ter plekke met pin of via overschrijving.
- Vergeet niet ervoor te zorgen dat de ondergrond stevig en egaal is voordat we komen leveren.
- Installatie van regentonnen door onze regentonneninstallateur vindt enkel plaats in regio Tilburg en aangrenzende dorpen.
- Wil je enkel de regenton + regenton accessoires bezorgd hebben in Nederland of België? kijk dan op onze webshop: tuincentrumoutlet.com

Bestelformulier regenton

Wij slaan je gegevens secuur op conform onze privacy policy.

alle opties zijn inclusief vulset én overloopset. Bij de keuze zelf afhalen zullen we contact opnemen wanneer de bestelde artikelen klaar staan.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenafdeling

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg