Regenton

Een topkwaliteit regenton koopt u bij GroenRijk Tilburg. Heeft u weleens overwogen om een regenton te kopen? Dit kan u veel voordelen opleveren, ontdek het nu!

Een regenton kopen bij GroenRijk Tilburg

Wij verkopen prachtige regentonnen. Het model dat wij verkopen heeft een inhoud van 100 liter en bevat een standaard, een deksel en een kraantje. U koopt deze regenton tijdelijk voor €59,95 ipv €66,90. Zonder standaard betaalt u slechts €42,50.

Ontdek de voordelen van een regenton

Veel mensen denken er niet bij na om een regenton aan te schaffen en dit is doodzonde! Er valt jaarlijks namelijk zo’n 70 tot 90 cm regenwater waar we niet optimaal gebruik van maken. En dit terwijl het hebben van een regenton zoveel voordelen biedt:

  • Regenwater is gezond voor uw planten, omdat het zacht is en sporenelementen en nauwelijks kalk bevat.
  • Door uw planten te besproeien met regenwater, bespaart u een hoop drinkwater.
  • Dit bespaart u natuurlijk ook geld.
  • Regenwater is heel schoon en daarom geschikt voor het wassen van uw auto en als drinkwater voor uw huisdieren.

In andere landen is het gebruik van een regenton veel vanzelfsprekender, maar het drinkwater is in Nederland ook relatief goedkoop. In de toekomst zal de prijs van ons drinkwater naar verwachting steeds meer omhoog gaan, omdat het zuiveren steeds moeilijker wordt. Schaf daarom NU een regenton aan!

Regenton actie Tilburg

Huisje, boompje, beestje probeert heel Tilburg aan de regenton te krijgen door middel van de regenton actie! Hiermee willen zij de voordelen van een regenton benadrukken. GroenRijk Tilburg helpt graag mee in de strijd tegen drinkwaterverspilling en daarom doen wij ook mee aan deze actie. Dit betekent dat u onze regenton GRATIS kunt laten bezorgen door het Blauwe Tuinen klusteam. Meer weten over deze actie en hoe u een regenton kunt installeren? Klik dan op de button rechts op de pagina! 

Regenton actie

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenafdeling

Webshops
Onze webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg