Regenton laten installeren

Een topkwaliteit regenton koop je bij GroenRijk Tilburg. Heb je weleens overwogen om een regenton te kopen? Dit kan je veel voordelen opleveren, ontdek het nu!

Een regenton kopen en laten installeren bij GroenRijk Tilburg

Wij verkopen prachtige regentonnen. Verschillende merken, formaten en designs. Zo is er voor iedereen een passende regenton. Het best lopende model dat wij verkopen heeft een inhoud van 200 liter en bevat een standaard, een deksel en een kraantje. Er is veel vraag naar het laten installeren van regentonnen bij het aanschaffen, daarom bieden wij graag deze service.

Ontdek de voordelen van een regenton

Wil je iets goeds doen voor de natuur én je tuin? Begin met het aanschaffen van een regenton. Er valt jaarlijks namelijk zo’n 70 tot 90 cm regenwater waar we niet optimaal gebruik van maken. En dit terwijl het hebben van een regenton zoveel voordelen biedt:

  • Regenwater is gezond voor jouw planten, omdat het zacht is en sporenelementen en nauwelijks kalk bevat.
  • Door jouw planten te besproeien met regenwater, bespaar je een hoop drinkwater.
  • Dit bespaart je natuurlijk ook geld.
  • Regenwater is heel schoon en daarom geschikt voor het wassen van de auto en als drinkwater voor je huisdieren.

In andere landen is het gebruik van een regenton veel vanzelfsprekender, maar het drinkwater is in Nederland ook relatief goedkoop. In de toekomst zal de prijs van ons drinkwater naar verwachting steeds meer omhoog gaan, omdat het zuiveren steeds moeilijker wordt. Schaf daarom nu een regenton aan. Daarnaast zijn wij bij GroenRijk Tilburg druk bezig met duurzaamheid en klimaatbehoud. Dit begint natuurlijk bij jezelf. Daarom hebben wij op ons dak van het tuincentrum zonnepanelen aangebracht. GroenRijk Tilburg is voortaan voorzien van Groene stroom!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenafdeling

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet