Zonnepanelen

Bij GroenRijk Tilburg staat groen en de natuur op de eerste plaats, maar we gaan nog een stap verder. We investeren graag in duurzaamheid en klimaatbehoud, daarom hebben we leuk groen nieuws!

GroenRijk Tilburg is energie neutraal

Er is begin 2020 hard gewerkt aan het dak van het tuincentrum. Daar zijn maar liefst 568 zonnepanelen op aangebracht. Deze panelen hebben samen een opbrengst van 181760 WP. Hiermee is het tuincentrum volledig zelfvoorzienend geworden in energie. Met deze investering verlagen we ook de CO2-uitstoot van het tuincentrum omlaag te verlagen. Voortaan is er dus Groene stroom bij GroenRijk Tilburg!

Ben je benieuwd hoe 568 zonnepanelen op ons dak eruit zien? Kijk dan mee naar het filmpje hieronder.

 

Groene initiatieven

Regentonnenactie

Maar we blijven ontwikkelen bij GroenRijk Tilburg en investeren in een groene toekomst. Zo hebben we samen met jullie en o.a. Stichting Op Groene Voet de regentonnenactie #1000blauwetuinen uitgevoerd, wat zo'n succesvol project is dat wij het als GroenRijk Tilburg gaan doorzetten! Wil je hier meer informatie over of zelf meedoen en een regenton bestellen?

Naar de regentonnenactie

Klimaatplein

Nu in ons tuincentrum te bewonderen: het klimaatplein! Wil je informatie of inspiratie opdoen over het vergroenen van je (voor)tuin of huis? Kom dan langs op onze buitenafdeling en bewonder het nieuwe klimaatplein. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw project groener, duurzamer en milieubewuster te maken. Ben je benieuwd naar alle informatie rondom het klimaatplein? Naar het klimaatplein

 

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet