Graszoden

Graszoden zijn hét begin van een mooi gazon waar u enorm veel plezier van kunt beleven. Bij GroenRijk Tilburg bent u aan het juiste adres voor deskundig advies en verschillende soorten kwalitatieve graszoden voor een mooi nieuw gazon. Voor de eerste aanleg, of het herstellen van kale plekken in het gazon; wij helpen u graag voor de mooiste resultaten!

GroenRijk Tilburg ligt op 5-25 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Graszoden planten

Wilt u graszoden planten om een mooi gazon aan te leggen? Dan bent u bij GroenRijk Tilburg aan het juiste adres! U kunt jarenlang plezier beleven van goede en kwalitatieve graszoden. Wij hebben mooie graszoden voor een scherpe prijs. 
Wilt u meer weten over ons aanbod? Kies dan hieronder uw regio voor meer informatie:

Voor iedere tuin de geschikte graszoden

Iedere klant is anders net zoals iedere tuin. Zo geeft de een voorkeur aan een gazon waar kinderen op kunnen ravotten en heeft een ander liever graszoden met een hogere sierwaarde. In allebei de gevallen kunnen wij u helpen aan de geschikte graszoden voor een prachtig gazon!

Graszoden kopen

Alles voor het onderhoud van uw gazon

Naast het advies op het gebied van graszoden, vindt u bij ons ook alle verwante artikelen om uw gazon zo goed mogelijk te onderhouden. Van grasmaaiers en grasscharen, tot aan verticuteermachines en strooiwagens; wij hebben het allemaal!

GroenRijk Tilburg voor gazon en meer

Na een bezoek aan ons tuincentrum bent u weer volledig geïnspireerd op het gebied van huis, tuin en dier. Ook voor het uitkiezen van graszoden en gazon onderhoud kunt u bij ons terecht voor vragen en adviezen. Wij helpen u graag om de beste resultaten te bereiken! Naast gazon artikelen vindt u bij ons ook tuin- en kamerplanten, sfeer en cadeau artikelen én allerlei dierenverzorging artikelen.

Tot ziens bij GroenRijk Tilburg

Ons tuincentrum in het Noorden van Tilburg is iedere zondag geopend. Wij staan voor u klaar voor adviezen en informatie. Tijdens uw bezoek kunt u tevens heerlijk ontspannen in onze lunchroom. Zo wordt een bezoek aan ons tuincentrum een ontspannen en inspirerend uitje! U bent van harte welkom bij tuincentrum GroenRijk Tilburg!

Plan uw route

Onze Webshops
Onze Webshops:

BBQ kopen in Tilburg

Tuincentrum Outlet  - GroenRijk Tilburg

Overkappingen in Tilburg

Tuinmeubels kopen Tilburg

OverkappingOutlet